App development

Naast web ontwikkelen wij ook apps. Dit kan een verlengstuk zijn van jouw reeds bestaande platform, maar ook een compleet losstaande app met een uniek doel. We maakten al apps voor onder andere Beeld en Geluid in Hilversum, het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis en onlangs lanceerden we de WielerFlits app. We gebruiken daarbij React Native.

React Native

Apps ontwikkelen in React Native heeft veel voordelen. De apps worden in één keer geprogrammeerd in Javascript en vervolgens kunnen ze worden gepubliceerd als zowel Apple als Android app. Met puur “native” development zouden twee aparte apps moeten worden ontwikkeld. Het gevolg hiervan is dat je sneller kunt ontwikkelen en de time-to-market aanzienlijk wordt verkort.

Voor React Native zijn vele libraries beschikbaar die het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten enorm vereenvoudigen en versnellen. Facebook (de maker van React Native) blijft middelen en resources ter beschikking stellen die verdere ontwikkeling van dit framework garanderen.

Jouw app in onze handen, hoe werkt dat

Je speelt al een tijd met het idee om een app te laten ontwikkelen voor je bedrijf, maar weet niet zo goed waar je moet beginnen. Een app bouw je natuurlijk niet zomaar. Daar gaat heel wat brainstorming aan vooraf. Ook daar kunnen we je bij bijstaan. Samen houden we strategische sessies die een heldere doelstelling moeten opleveren. Een blauwdruk wordt dan geproduceerd, en het ontwikkelen kan beginnen.

Voor app development kan je als bedrijf aan de volgende tarieven denken bij onderstaande hypothetische project scenario’s:

Project #1

Als bedrijf heb je alleen behoefte aan het sec laten bouwen van een app. Je hebt bijvoorbeeld al een design en wireframes. Wij zorgen er dan voor dat we met deze “bouwtekening” aan de slag gaan en een app bouwen:

  • Disciplines betrokken bij project: App development
  • Looptijd: vanaf 120u.
  • Kosten: vanaf €25.000

Project #2

Je hebt wel een idee voor een app, maar echt tijd en de middelen heb je er niet voor. Je wilt meerdere disciplines uitbesteden bij het opzetten van je nieuwe app waaronder ook het ontwerp en de wireframes:

  • Disciplines betrokken bij project: App developmentStrategieDesign, Wireframes
  • Looptijd: vanaf 320u.
  • Kosten: vanaf €45.000

Neem contact op om te horen hoe wij jouw kunnen helpen

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit hebben we eerder gedaan

We zijn al eventjes bezig op het internet en alles er omheen. We hebben daarom al het een en ander gedaan. Hieronder een overzicht van een aantal cases, maar bekijk ze gerust allemaal.