Hosting

Bij een goede website of webshop hoort betrouwbare, snelle en stabiele webhosting. Bij Van Ons bieden we die aan. Het voordeel om de webhosting via Van Ons af te sluiten is dat je daarmee één aanspreekpunt hebt voor alle technische zaken gerelateerd aan de website, ook bij calamiteiten en problemen. Ook nemen wij het updaten van de website op ons voor één all-in tarief. Er is een 24/7 supportlijn en hulp buiten kantoortijden is mogelijk.

Goede hosting zorgt dus voor:

  • Snelheid (75+/100 volgens Google PageSpeed en meestal nog hoger)
  • Veiligheid
  • Stabiliteit (99,99% up-time)

Doorontwikkeling

Een digitaal kanaal is feitelijk nooit af. Het toevoegen van nieuwe features en functionaliteiten is noodzakelijk om het kanaal relevant en waardevol te houden voor de gebruikers. Het continu verbeteren van je digitale kanalen is dus eigenlijk een must.

Denk aan de volgende disciplines die komen kijken bij doorontwikkeling:

  • Web development
  • Design
  • 24/7 support

Bij Van Ons is het mogelijk om sprints af te nemen voor doorontwikkeling aan de digitale kanalen. In overleg met de opdrachtgever en andere betrokken partners wordt de backlog op vaste momenten gevuld en worden de sprints vooruit ingepland. Dit zorgt voor een soepele en snelle samenwerking waarbij het kanaal telkens verbeteringen ondergaat. Er ontstaat bovendien ruimte voor creatieve, nieuwe ideeën die getest kunnen worden bij de bezoekers (denk aan A/B-tests bijvoorbeeld).

Partners die bij ons voor Hosting en Doorontwikkeling hebben gekozen:

We zijn al eventjes bezig op het internet en alles er omheen. We hebben daarom al het een en ander gedaan. Hieronder een overzicht van een aantal cases, maar bekijk ze gerust allemaal.

Neem contact op voor hosting en doorontwikkeling

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.