Onze toegevoegde waarde

Als full service bureau maken we geen onderscheid tussen kleine en grote klanten. Wij zien echter wel dat we de meeste waarde kunnen leveren aan bedrijven die al een tijdje meegaan. MKB-ers die flink zijn gegroeid, of verder gaan groeien. Bedrijven die in het verleden al een opschaling hebben gehad, en nu toe zijn aan de volgende fase. Wij hebben verstand van geavanceerde functionaliteiten zoals Mijn-omgevingen of Salesforce integraties. Een nieuw custom tailored digitaal jasje voor de komende jaren, gemaakt op nog meer digitale groei. Voor nog meer digitale slagkracht.

Digitale experts pur sang

Met ruim 25 developers in ons team komen wij altijd tot de juiste oplossing die het best past bij de wensen van de klant. Afhankelijk van het doel kiezen we de meest geschikte tool en haken we de juiste specialisten aan. We werken vooral met:

 • Laravel voor websites en dashboards
 • ReactNative voor mobiele apps
 • WordPress voor websites en shops
 • Statamic voor complexe CMS’en

Het development proces

Nadat door onze developers bepaald is hoeveel uur besteed moet worden aan het bouwen, kunnen we van start. We werken met meerdere developers tegelijkertijd aan een project. Dat zijn vaak front-enders, back-enders, maar ook designers die meekijken voor een stuk design quality assurance. Een project manager is ook altijd betrokken bij de developmentfase. Deze monitort de tussentijdse voortgang op een dagelijkse basis en heeft contact met jou op de momenten dat dat nodig is.

De juiste match

Omdat wij veel aanvragen krijgen, moeten wij ook wel eens “nee” verkopen. Om dit te voorkomen zijn er een aantal voorwaarden van onze kant. Houd met de volgende zaken rekening wanneer je ons benadert:

 • Je website draait op dit moment niet op een WordPress thema
 • Je hebt interesse in meer dan een one-pager
 • Je hebt interesse in extra modules voor jouw platform, zoals bijvoorbeeld een Mijn-omgeving, een Salesforce koppeling, of een andere uitbreiding.

Transparante verwachtingen

Omdat wij graag transparant zijn over wat wij bieden, willen wij ook transparant zijn over wat wij vragen. Doorgaans zien we dat onze klanten meerdere diensten afnemen bij het realiseren van een project. Een enkele dienst afnemen komt ook voor, net als dat het mogelijk is om het hele traject van A-Z door ons op te laten pakken. Van idee tot uitvoering tot onderhoud.

Voor web development kan je als bedrijf aan de volgende tarieven denken bij onderstaande hypothetische scenario’s:

Project #1

Als bedrijf heb je alleen behoefte aan het laten bouwen van een website. Je hebt bijvoorbeeld al een design en wireframes. Wij zorgen er dan voor dat we met deze “bouwtekening” aan de slag gaan en een website bouwen:

 • Disciplines betrokken bij project: Web development
 • Looptijd: vanaf 120u.
 • Kosten: vanaf €15.000

Project #2

Je hebt wel een idee voor een website, maar echt tijd en de middelen heb je er niet voor. Je wilt meerdere disciplines uitbesteden bij het opzetten van je nieuwe platform waaronder ook het ontwerp en de wireframes:

 • Disciplines betrokken bij project: Web development, Strategie, Design, Wireframes
 • Looptijd: vanaf 200u.
 • Kosten: vanaf €25.000

Dit hebben we eerder gedaan

We zijn al eventjes bezig op het internet en alles er omheen. We hebben daarom al het een en ander gedaan. Hieronder een overzicht van een aantal cases, maar bekijk ze gerust allemaal.

Neem contact op voor jouw maatwerk oplossing

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.