Verrijk jouw online platformen met meer Digitale Slagkracht

Als digital agency maken we geen onderscheid tussen start-ups en scale-ups. De meeste waarde leveren wij aan bedrijven die al een tijdje meegaan en al wat digitale platformen hebben staan. Bedrijven en organisaties die flink zijn gegroeid, of verder gaan groeien. Misschien wel transformeren. Bedrijven die in het verleden al zijn opgeschaald, en nu toe zijn aan de volgende fase. Kortom, organisaties die nog meer digitale slagkracht zoeken voor hun online platformen.

Het kan dan gaan om een compleet nieuwe corporate website, de lancering van een app, het opzetten van een Mijn-omgeving voor eindgebruikers, een intranet, maar ook complexe doorontwikkeling aan de huidige platformen.

Wij hebben verstand van geavanceerde functionaliteiten zoals Mijn-omgevingen, meertalige platformen en Salesforce integraties. Een nieuw op maat gemaakt digitaal jasje voor de komende jaren, gemaakt op nog meer digitale groei. Voor een betere gebruikerservaring aan de voorkant en geoptimaliseerde processen aan de achterkant. Voor nog meer digitale slagkracht.

Development waar we trots op zijn

Het uitgangspunt van alles wat wij maken is dat het lang mee moet gaan. De realisatie van een online platform vergt vaak een grote investering. Je wilt er zeker van zijn dat je de juiste technische keuzes maakt met een robuust platform als eindresultaat. Daarom mag je dit van ons verwachten:

 • We leveren future proof werk: alles wat we maken gaat jaren mee
 • Jouw platform is modulair opgebouwd en flexibel
 • Onze producten zijn snel, veilig en altijd online

Het development proces

Nadat de wireframes en het design klaar zijn, wordt door onze developers ingeschat hoeveel uren er gemaakt moeten worden voor de development van het platform. We werken met meerdere developers tegelijkertijd aan een project. Dat zijn vaak front-enders, back-enders, maar ook designers die meekijken voor een stuk design quality assurance. Een project manager is ook altijd betrokken bij de developmentfase. Deze monitort de tussentijdse voortgang op een dagelijkse basis en heeft contact met jou op de momenten dat dat nodig is.

Onze tech stack

Met ruim 25 digitale experts in ons team komen wij altijd tot de juiste oplossing die het best past bij de wensen van de opdrachtgever. Afhankelijk van het doel kiezen we de meest geschikte tool en haken we de juiste specialisten aan. We werken vooral met:

 • Laravel Statamic, Filament of Nova voor complexe platformen en dashboards
 • ReactNative voor mobiele apps
 • WordPress voor websites en shops

Het beste maatwerk voor het beste eindresultaat

De ontwikkeling van een nieuwe website, app of Mijn Omgeving kan een complex proces zijn. Soms is er al een design, soms nog niet. Soms is er al nagedacht over SEO, soms nog niet. En soms weet je al precies welke content je wilt, en soms nog niet. Ieder online platform is uniek dus ieder project dat we oppakken vereist een op maat gemaakte aanpak.

Samen met de opdrachtgevers kijken we dus wat er nodig is voor ieder project en welke disciplines van ons als digital agency gevraagd worden. Hieronder twee voorbeelden.

Project #1

Dit is een indicatie van een project waarin je als bedrijf alleen behoefte hebt aan development, bijvoorbeeld omdat je al een ontwerp beschikbaar hebt. Wij zorgen er dan voor dat we met deze “bouwtekening” aan de slag gaan en een website bouwen:

 • Disciplines betrokken bij project: Web development
 • Looptijd: vanaf 120u.
 • Kosten: vanaf €15.000 excl. btw

Project #2

Je hebt wel een idee voor een website, maar er staat nog niks op papier. Je wilt meerdere disciplines uitbesteden bij het opzetten van je nieuwe platform waaronder ook het ontwerp en de wireframes:

 • Disciplines betrokken bij project: Web development, Strategie, Design, Wireframes
 • Looptijd: vanaf 200u.
 • Kosten: vanaf €30.000 excl. btw

Dit hebben we eerder gedaan

We zijn al eventjes bezig op het internet en alles er omheen. We hebben daarom al het een en ander gedaan. Hieronder een overzicht van een aantal cases, maar bekijk ze gerust allemaal.

Neem contact op voor jouw maatwerk oplossing

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.