WordPress Specialisten

Al meer dan 15 jaar is Van Ons werkzaam als internetbureau met WordPress als specialisme. Onze doorgewinterde WordPress specialisten staan voor je klaar om elke uitdaging op te pakken.

Wie ben jij?

Wanneer jij op zoek bent naar WordPress specialisten die een custom ontwerp kunnen vertalen naar een maatwerk WordPress oplossing, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of als je op zoek bent naar een bureau met verstand van zaken waarmee je ook nog eens prettig samen kunt werken. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een partij die een paar stappen vooruit denkt. Wellicht ben je zelf een bureau of ben je de directe opdrachtgever. Dat maakt voor ons niet zoveel uit. Met beiden hebben we ruime ervaring.

Hebben jullie een project en heb je daar WordPress specialisten bij nodig? Klik dan hieronder verder om te zien of wij de juiste match zijn voor jullie bedrijf. Hier vind je bovendien een prijsindicatie en geschatte looptijd.

Wie zijn wij?

Wij zijn Van Ons, een full service internetbureau uit Amsterdam. We zijn specialist op het gebied van WordPress development. We bouwen thema’s en plugins vanaf de grond af op. Echt maatwerk dus. Zo weten we zeker dat we werk leveren dat voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden en weten we zeker dat het een tijd meegaat. Future proof!

Een greep uit onze cases

Onze werkwijze

Onze WordPress specialisten hebben altijd een grondige maar universele aanpak. Om te beginnen zijn we benieuwd naar jouw plannen. Wat wil je bereiken met de nieuwe site of platform? Wie zijn je doelgroepen? Daarna gaan we kijken wat we moeten bouwen. Welke features moeten gemaakt worden? Vervolgens kijken we uit naar het design. Als je die nog niet hebt, dan maken we die en anders werken we met wat we aangeleverd krijgen. Dan begint het echte werk. We gaan developen. En daarna kijken we graag met je mee waar we kunnen optimaliseren en uitbouwen.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Ontmoet de WordPress specialisten!

Meer dan 20 programmeurs en developers zitten voor je klaar om met jouw WordPress project te starten! Ontmoet ons team

Neem contact met ons op!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.