WordPress Amsterdam

Bij internetbureau Van Ons

Als echt WordPress bureau in hartje Amsterdam leveren wij al meer dan 15 jaar websites, platformen en apps aan. Alles wat wij bouwen is maatwerk, van app tot web. Doordat wij de beste WordPress experts in dienst hebben ontwikkelen wij onze eigen in-house WordPress plugins als hier behoefte aan is. Zo kunnen wij makkelijk opschalen als een project daar om vraagt.

Met cases als de Afsluitdijk, de Persgroep en BUX zijn we verantwoordelijk voor de grootste WordPress en WooCommerce platformen van Nederland. Bekijk een van ons meest recente project hieronder. Voor Bux bouwden wij namelijk een prachtig compleet WordPress platform met meerdere plugins.

Case

Beleggen in huisstijl, veiligheid en mobile first

Mobile First, een complete revamp van het design en een investeringscalculator gecombineerd met een goed draaiende WordPress motor. Dat […]
Bekijk case

Waarom Van Ons voor jouw WordPress of WooCommerce project: 

  • 25 WordPress specialisten die werken vanuit hartje Amsterdam
  • Meer dan 15 jaar WordPress ervaring
  • Alle disciplines in-house
  • Onze klanten draaien meer dan 25.000.000 WordPress pageviews weg per maand

Benieuwd geworden wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kijk dan alvast even op onze Web Development pagina om te zien of wij een goede match zijn. Heb je nu al een vraag of wil je direct contact? Neem dan via onderstaand formulier contact op óf bel ons gewoon op 020 331 81 77.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.