Jouw partner in WooCommerce en WordPress te Amsterdam

Opgericht in 2006, WordPress ervaring sinds 2007

WordPress trajecten kunnen alleen slagen als je frustratie-vrij kan samenwerken, risico-arm kan investeren en wij samen keer op keer jouw klant, prospect en ambassadeurs verrassen. In 2006 zijn we opgericht en sinds 2007 werken we met WordPress. Van het portfolio vol WordPress en WooCommerce cases mag je stuk voor stuk contact opnemen met de ondernemers om te vragen hoe fijn we samenwerken.

Hoe kunnen we jouw WordPress of WooCommerce case naar het volgende level tillen?

Met cases als de Afsluitdijk, verschillende Sanoma titels, de Persgroep, Proefdiervrij, Joolz en CoffeeCompany zijn we verantwoordelijk voor de grootste WordPress en WooCommerce trajecten van Nederland.

Alle learnings delen we met liefde tijdens een goede kop koffie bij ons op kantoor op de Weteringschans 106 te Amsterdam.

Een online inspiratiemagazine met uitgebreide webshop koppelingen

Intratuin is de afgelopen paar jaar bezig geweest om zich online verder te ontwikkelen: behalve een webshop betekende dat ook een compleet nieuw voorraadsysteem én een inspiratieomgeving. In lijn met de reclamefolders van het tuincentrum die er al uitzien als een tijdschrift is daarom het inspiratie magazine opgezet. Een online magazine met seizoensgebonden artikelen en tips van experts uit de winkels.

Een frisse corporate identity in een nieuw digitaal jasje

Bij IKEA zit zit één ding diep verankerd in de organisatie: thuis is de belangrijkste plek die er is en kinderen zijn de belangrijkste mensen op aarde. De IKEA Foundation steunt vele filantropische projecten via de aangesloten partners. Bekende partners waarmee de IKEA Foundation samenwerkt zijn Unicef, WarChild en Save the Children. In 2017 doneerde de IKEA Foundation €144 miljoen aan de aangesloten partners.

Een uitgebreide contentsite ondersteunend aan het handelsplatform

Hoe bewaar je zoekopdrachten en favoriete verkopers in je Marktplaats account? Hoe stuur ik als verkoper een direct betalingsverzoek aan mijn koper? Maar ook: welke designstoel past bij mij? En hoe shop ik voor weinig geld de perfecte outfit bij elkaar? Het Marktplaats Journaal – hét contentplatform van Marktplaats – biedt antwoord op al deze vragen.

Een nieuwe website voor De Afsluitdijk met up-to-date informatievoorziening

De afsluitdijk gaat op de schop. Hij wordt hoger, sterker en krijgt een robuustere uitstraling. De website gaat ook op de schop. In opdracht van De Nieuwe Afsluitdijk en Rijkswaterstaat realiseerde Van Ons een gloednieuwe website met een design van partner Fabrique.

Waarom Van Ons voor jouw WordPress of WooCommerce traject: 

  • 20 WordPress specialisten die werken vanuit Amsterdam
  • Meer dan 10 jaar WordPress ervaring (sinds 2007)
  • 1e WordPress trainer van Nederland (eerste training in 2009)
  • Schrijver van het WordPress Handboek voor Ondernemers (2010)
  • Onze klanten draaien meer dan 25.000.000 WordPress pageviews weg per maand (ja écht!)

Wij geloven in partnerschap: samen gaan voor jouw WordPress of WooCommerce succes maakt ook ons succesvoller, wij groeien dan namelijk met jou mee.

Mogen wij jouw Amsterdamse WordPress partner zijn? We spreken je graag!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Offerte wizard