Wat is jullie visie?

Wij geloven erin dat wanneer je midden in de digitale transitie zit, je al je nieuwe digitale kanalen naadloos op elkaar aan moet sluiten. En dat je je offline kanalen daarbij niet uit het oog moet verliezen. Door je digitale kanalen goed met elkaar te integreren creëer je een betere klantervaring en maak je bedrijfsprocessen efficiënter. Digitale Slagkracht noemen wij dat.

Digitale Slagkracht begint dus met het bedenken en bouwen van digitale kanalen. De volgende stap is integratie van die kanalen. En het uiteindelijke doel van Digitale Slagkracht is je in staat stellen om jouw business model radicaal te veranderen met technologie als belangrijkste steunpilaar die dat mogelijk maakt. En wij helpen je daarbij.

Wat zijn jullie kernwaarden?

We hebben er vijf, en dit zijn ze.


Altijd lerend
We zijn altijd aan het leren. Leren hoe dingen beter, mooier, effectiever en sneller kunnen.


Team up
We werken graag samen. Als collega’s onderling en met de klant. We vormen één team. We brullen wel eens: “één team, één taak”.


One step ahead
We denken altijd een paar stappen vooruit. Dat zit ingebakken in onze werkwijze en in alles wat we opleveren.


Future proof
Alles wat we doen en opleveren moet de tand des tijds kunnen doorstaan.


De slimste oplossing
We gaan voor de slimste oplossing. Dat is de oplossing die op dat moment het beste past bij de uitdaging die voor ons ligt.

Zijn jullie een full service bureau?

Ja. We doen alles wat met je digitale kanalen (website, app, shop, portal, mijn-omgeving etc. etc.) te maken heeft. We kunnen helpen met strategie, het ontwerp en het op gang brengen van de online marketing machine bij de lancering van je site. Van advertenties tot content, A/B tests en social media inzet. Soms vinden we het beter om een partner aan te haken als we denken dat die meer specialistische kennis in huis heeft.

Wat is jullie uurtarief?

Ons uurtarief voor de meeste disciplines is €110 p/u.

Moet ik altijd een strategische sessie afnemen voordat we kunnen beginnen?

Nee hoor, niks moet. Wij geloven niet in lange sessies waarin we honderd A4’tjes met tekst opleveren voordat we kunnen starten. Waar we wel in geloven is dat we de strategie die jij in je hoofd hebt doornemen en op papier zetten. We kunnen dat hier en daar dan finetunen, optimaliseren of aanvullen. Maar als je dat allemaal al hebt gedaan, of niet nodig acht, dan gaan we gewoon direct aan de slag met de realisatie.

Met welke technieken werken jullie?

We maken websites en shops WordPress en WooCommerce, maar gebruiken geen standaard thema’s. De templates en functionaliteiten (plugins) ontwikkelen we allemaal zelf. Maatwerk werkt namelijk het best.

De complexere toepassingen zoals dashboards en Mijn-omgevingen maken we in Laravel

Mobiele apps maken we in React Native.

Doen jullie ook designwerk?

Ja, zeker! We hebben designers in huis. Wat ons betreft gaat goed web- of app-design juist niet alleen over of het mooi is of niet, maar des te meer om of het ook werkt voor jou en je doelgroep.

We werken ook regelmatig in een tandem met designbureau’s en freelance UI/UX’ers.

Je mag trouwens ook zelf een design aanleveren, misschien ben je al zover. Als je zelf een ontwerp aanlevert, overleg dan even met de Projectmanager over de aanleverspecs.

Heb ik een vast aanspreekpunt?

Ja, je wordt bij ons altijd gekoppeld aan een van onze Projectmanagers. Zij zijn jouw vaste aanspreekpunt, te allen tijde.

Nemen jullie ook bestaande sites in beheer?

Ja, dat doen we zeker. We bekijken altijd eerst wat de kwaliteit is van de code en of de structuren die gebruikt zijn aansluiten bij onze eigen werkwijze. Als we een website niet in beheer kunnen nemen dan leggen we ook altijd uit waarom en we denken mee over mogelijke oplossingen.

Websites met een standaard thema nemen we helaas niet in beheer.

Kan ik bij jullie terecht voor maandelijkse updates?

Zeker. Onze Supportafdeling neemt graag jouw website onder zijn hoede. We zorgen er dan voor dat je website wordt geüpdatet in een vooraf bepaald ritme.

Regelen jullie ook webhosting?

Ja, als je door ons een website laat ontwikkelen dan kunnen we ook de hosting voor je verzorgen. We kijken per website of applicatie welke hosting geschikt is en regelen alles van A tot Z voor je. Het voordeel is dat je één aanspreekpunt hebt die verantwoordelijk is voor alle online activiteit.