Fase 1: Strategie

Wij maken websites die de doelstellingen van jouw organisatie helpen bereiken. Daarom beginnen wij altijd met een of meer strategische sessies. Hierin bepalen we samen wat de uitgangspunten zijn voor een succesvol eindproduct. Voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Heb je al een strategie uitgedacht? Perfect, dan gaan we daarmee aan de slag.

Fase 2: Technisch Document

Het Technisch Document vormt de basis van het gehele traject. We denken na over functionaliteiten, UX, wireframes en bedenken alle use cases die van toepassing zijn. Zo leggen we het perfecte fundament voor een succesvol en effectief eindproduct.

Fase 3: Visueel ontwerp

Aan de hand van het Technisch Document gaan we aan de slag met het ontwerp. We vertalen de wireframes naar een eindproduct dat volledig aansluit bij de look en feel van jouw organisatie. Heb je al een ontwerp? Mooi. Dan zorgen wij er namelijk voor dat we die perfect opleveren.

Fase 4: Ontwikkeling en testen

Met het design onder de arm gaan de programmeurs aan de slag. We werken met open source standaarden, maar alles wat we doen is maatwerk. WordPress voor sites en shops, Laravel voor complexere toepassingen of middleware, en apps met React Native. De code is altijd van jou en altijd vrij toegankelijk.

Fase 5: Lancering & doorontwikkeling

Als we klaar zijn om te lanceren treedt een heel protocol in werking. We checken de redirects, monitoren Google Analytics nauwlettend en we analyseren met realtime data waar we optimalisaties kunnen doorvoeren. We brengen ook de online marketing machine op gang. Dat alles legt de basis voor verdere doorontwikkeling en optimalisatie van jouw digitale product.

Je kunt bij ons terecht voor…

  • Online strategie
  • Design
  • Web development
  • App development
  • Hosting
  • Support en onderhoud
  • Doorontwikkeling
  • Online marketing

Dit hebben we eerder gedaan.

We zijn al eventjes bezig op het internet en alles er omheen. We hebben daarom al het een en ander gedaan. Hieronder een overzicht van een aantal cases, maar bekijk ze gerust allemaal.