Wij bouwen elke dag aan het web dat we zelf zouden willen bezoeken.

Je kunt bij ons terecht voor:

 • Online strategie
 • Webdesign
 • Development
 • Ecommerce
 • Onderhoud
 • Consultancy
Check onze cases en oplossingen

Onze productiecyclus

 • Strategie

 • Technisch Document

 • Visueel ontwerp

 • Ontwikkelingen testen

 • Lancering

 • Evaluatie en doorontwikkeling

Onze werkwijze

Al ons werk ontstaat op dezelfde manier. We beginnen met het doel en een idee hoe dat te bereiken. Vervolgens werken we dat uit naar een in de echte wereld functionerend geheel. Dit proces bestaat uit de volgende fases. Het lijkt lineair, maar wij beschouwen het als een cyclus. Zo blijven we verbeteren.

Fase 1: Strategie

Wij maken websites die de doelstellingen van jouw organisatie helpen bereiken. Daarom beginnen wij altijd met een of meer strategische sessies. Hierin bepalen we samen wat de uitgangspunten zijn voor een succesvol eindproduct. Voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Heb je al een strategie uitgedacht? Perfect, dan gaan we daarmee aan de slag.

Fase 2: Technisch Document

Het Technisch Document vormt de basis van het gehele traject. We denken na over functionaliteiten, UX, wireframes en bedenken alle use cases die van toepassing zijn. Zo leggen we het perfecte fundament voor een succesvol en effectief eindproduct.

Fase 3: Visueel ontwerp

Aan de hand van het Technisch Document gaan we aan de slag met het ontwerp. We vertalen de wireframes naar een eindproduct dat volledig aansluit bij de look en feel van jouw organisatie. Heb je al een ontwerp? Mooi. Dan zorgen wij er namelijk voor dat we die perfect opleveren.

Fase 4: Ontwikkeling en testen

Met het design onder de arm gaan de programmeurs aan de slag. We werken met open source standaarden, maar alles wat we doen is maatwerk. WordPress voor sites en shops, Laravel voor complexere toepassingen of middleware, en apps met React Native. De code is altijd van jou en altijd vrij toegankelijk.

Fase 5: Lancering en doorontwikkeling

Als we klaar zijn om te lanceren treedt een heel protocol in werking. We checken de redirects, monitoren Google Analytics nauwlettend en we analyseren met realtime data waar we optimalisaties kunnen doorvoeren. We brengen ook de online marketing machine op gang. Dat alles legt de basis voor verdere doorontwikkeling en optimalisatie van jouw digitale product.

Onze uitgangspunten

Het werk dat wij leveren voor onze opdrachtgevers is future proof, tijdens het proces denken we altijd meerdere stappen vooruit en we realiseren altijd de slimste oplossing.

We voeren een project van A tot Z uit, en verder. We kunnen helpen met het op papier zetten van een strategie, maken een design, bouwen het geheel en runnen een ad-campagne. Maar jij bepaalt zelf wat je van ons nodig hebt.

Webdingen met een doel

Wij maken websites die de doelstellingen van jouw organisatie helpen bereiken. Weet je al wat je doelstellingen zijn en wat je wilt? Dan beginnen we niet met een strategische sessie, maar helpen je direct om je plannen te vertalen naar een degelijke aanpak voor het web.

We draaien nergens onze hand voor om

Complexe koppelingen en database structuren vinden we juist heel erg leuk. Hierdoor zijn we in staat de meest uiteenlopende functionaliteiten te bouwen. Zaken die veel verder gaan dan alleen de site en impact hebben op het complete bedrijfsproces.

Maatwerk met open source oplossingen

We werken veel met open source oplossingen en met maatwerk kan alles naar je hand gezet worden. Dat geeft je veel flexibiliteit en ruimte voor doorontwikkeling in de toekomst. Voor websites en shops werken we vaak met WordPress. Complexe toepassingen bouwen we met Laravel. En apps maken we met React Native.

Doorontwikkeling is de heilige graal

Wij geloven heel sterk in de doorontwikkeling van een website. Het internet staat nooit stil en jouw klanten ook niet. Door je aan te passen en jezelf te verbeteren speel je daar handig op in. Doorontwikkeling zien wij als essentiële factor in het behalen van succes.

Offerte wizard