Waarom Laravel

Laravel is een van de meest populaire open-source frameworks om websites mee te ontwikkelen. Het is een krachtige tool die aan heel specifieke behoeften kan voldoen en wordt gebruikt om uitgebreide en complexe projecten te realiseren. Of dit de juiste oplossing is voor jou, kunnen we samen achter komen. 

Voor complexe toepassingen en applicaties gebruiken we Laravel. En omdat het een complex framework betreft, heb je ook echte Laravel specialisten nodig om implementaties te realiseren. Bij Van Ons werken we al meer dan 10 jaar met de beste Laravel developers. Ook vanwege de sterke hang naar maatwerk die we bij Van Ons hebben, prefereren wij om te werken met het Laravel framework. 

Als je bijvoorbeeld gebruik wil maken van mijn-omgevingen, koppelingen met andere systemen zoals Salesforce of uitgebreide functionaliteiten, adviseren we altijd om voor maatwerk te gaan. En als je maatwerk zegt, zeg je Laravel. Ook voor middleware adviseren wij te werken met Laravel. 

Laravel toepassingen

Laravel is enorm veelzijdig en kan daarom onder andere in de volgende situaties ingezet worden:

  • Integratie en implementatie van een webshop
  • Database voor slimme marketing via leadgeneratie
  • Integratie en implementatie van een Mijn-omgeving
  • Automatisering van bedrijfsprocessen

WordPress vs Laravel

Wanneer je behoeftes een wat eenvoudigere aard hebben, zoals een website met homepage, nieuws, portfolio-items etc. ben je beter af met een ‘standaardoptie’ zoals WordPress. Kijk hier verder wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van WordPress development.

Neem contact met ons op om te zien wat jij voor jou kunnen betekenen op het gebied van Laravel Development.

Transparante verwachtingen

Omdat wij graag transparant zijn over wat wij bieden, willen wij ook transparant zijn over wat wij vragen. Doorgaans zien we dat onze klanten meerdere diensten afnemen bij het realiseren van een project. Een enkele dienst afnemen komt ook voor, net als dat het mogelijk is om het hele traject van A-Z door ons op te laten pakken. Van idee tot uitvoering tot onderhoud.

Voor web development kan je als bedrijf aan de volgende tarieven denken bij onderstaande hypothetische scenario’s:

Project #1

Als bedrijf heb je alleen behoefte aan het laten bouwen van een website. Je hebt bijvoorbeeld al een design en wireframes. Wij zorgen er dan voor dat we met deze “bouwtekening” aan de slag gaan en een website bouwen:

  • Disciplines betrokken bij project: Web development
  • Looptijd: vanaf 120u.
  • Kosten: vanaf €15.000

Project #2

Je hebt wel een idee voor een website, maar echt tijd en de middelen heb je er niet voor. Je wilt meerdere disciplines uitbesteden bij het opzetten van je nieuwe platform waaronder ook het ontwerp en de wireframes:

  • Disciplines betrokken bij project: Web development, Strategie, Design, Wireframes
  • Looptijd: vanaf 200u.
  • Kosten: vanaf €25.000

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.