Laravel development

Op zoek naar een Laravel developer? Of naar een bureau dat jouw Laravel project van A tot Z uitvoert? Dan ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een van de meest toonaangevende bureaus op het gebied van Laravel development. Ons toegewijde team van Laravel ontwikkelaars is in staat om complexe portals en op maat gemaakte omgevingen te bouwen. 

Heb jij een website of omgeving en heb je hier Laravel ondersteuning bij nodig? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wil je nou meer weten over onze werkwijze mbt Laravel, lees hieronder dan rustig verder om te zien of dit de juiste oplossing is voor jouw project.

Waarom Laravel

Laravel is een van de meest populaire open-source frameworks om websites mee te ontwikkelen. Het is een krachtige tool die aan heel specifieke behoeften kan voldoen en wordt gebruikt om uitgebreide en complexe projecten te realiseren. Of dit de juiste oplossing is voor jou, kunnen we samen achter komen. 

Voor complexe toepassingen en applicaties gebruiken we Laravel. En omdat het een complex framework betreft, heb je ook echte Laravel specialisten nodig om implementaties te realiseren. Bij Van Ons werken we al meer dan 10 jaar met de beste Laravel developers. Ook vanwege de sterke hang naar maatwerk die we bij Van Ons hebben, prefereren wij om te werken met het Laravel framework. 

Als je bijvoorbeeld gebruik wil maken van mijn-omgevingen, koppelingen met andere systemen zoals Salesforce of uitgebreide functionaliteiten, adviseren we altijd om voor maatwerk te gaan. En als je maatwerk zegt, zeg je Laravel. Ook voor middleware adviseren wij te werken met Laravel. 

Voorbeelden van typische Laravel toepassingen:

 • Integratie en implementatie van een webshop
 • Database voor slimme marketing via leadgeneratie
 • Integratie en implementatie van een Mijn-omgeving
 • Automatisering van bedrijfsprocessen

Wanneer je behoeftes een wat eenvoudigere aard hebben, zoals een website met homepage, nieuws, portfolio-items etc. ben je beter af met een ‘standaardoptie’ zoals WordPress. Kijk hier verder wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van WordPress development.

Benieuwd naar wat praktische voorbeelden? Dit zijn Laravel projecten waar wij trots op zijn:

Great property experience

Een complexe gebruikersomgeving voor een specifieke doelgroep – greatpropertyexperience.com

 • Een compleet nieuwe gebruikersomgeving gebouwd en geïmplementeerd voor betalende leden van MyGPE.
 • Implementatie en integratie van een complete mijn omgeving met leeromgeving.
 • Laravel implementatie van een Document management systeem (DMS) waarin gebruikers zelf documenten kunnen uploaden en reacties kunnen plaatsen.

Order Daily

Een online shopping omgeving om lokale ondernemers te steunen – orderdaily.nl

 • Online lokaal winkelen snel, duurzaam en eenvoudig gemaakt
 • Laravel backoffice maatwerk
 • Mogelijkheid tot invoeren van verschillende shops
 • Betaalfunctie koppeling met betaalapplicatie Mollie

Neem direct contact op om een consult in te plannen met één van onze specialisten:

Offerte wizard