Harder groeien met meer Digitale Slagkracht

Je bent volop bezig met het uitvoeren van een digitale transitie in jouw bedrijf. Je wilt alleen nèt even wat harder gaan dan alle anderen. Je zoekt betere, slimmere en snellere integratie van alle online en offline touchpoints. Je wilt slagvaardiger worden met internet, je business model transformeren en harder groeien. Wat jij zoekt is meer Digitale Slagkracht.

Welkom bij Van Ons

Wij zijn Van Ons, een internetbureau uit Amsterdam opgericht in 2006. Wij zorgen ervoor dat onze klanten alles uit de digitale transformatie halen om zo harder te groeien. Dat doen we door verschillende digitale kanalen te bedenken, te bouwen en vervolgens naadloos op elkaar aan te laten sluiten zonder daarbij de offline omgeving uit het oog te verliezen.

Waarom? Omdat je daarmee jouw interne processen een stuk efficiënter maakt en de customer experience (CX) enorm verbetert. Dat zorgt voor een groei in klanten, conversie, klanttevredenheid en omzet.

We ontwikkelen websites, portals, apps en kunnen daar ieder ander systeem dat je gebruikt aan koppelen. We gebruiken daarvoor krachtig maatwerk en dat maken we met open source software.

Jij vraagt. Wij vragen ons af. En dan gaan we bouwen.

Een ‘one-size-fits-all-website’ bestaat niet. En jouw bedrijf is niet opgedeeld in onafhankelijk opererende silo’s. Alles loopt in elkaar over en moet dus supergoed op elkaar zijn afgestemd. Op dat vlak zijn wij hét online bureau dat met je meedenkt.

We willen precies weten hoe de customer journey eruit ziet, welke data en insights voorhanden zijn, welke kanalen je allemaal inzet, voor wie je dat allemaal doet en hoe je je merk laadt. Pas dan gaan we met elkaar bouwen.

Alles begint met een steengoede en effectieve website. Daarna kijken we welke andere kanalen we kunnen integreren in de website en welke nieuwe kanalen we erbij kunnen zetten. Denk aan het koppelen van je CRM pakket, je boekhoudpakket of het lanceren van een app of mijn-omgeving.

Een platform van meer dan 40 sites met lokale nieuwsvoorziening

Een schaalbaar platform met groot bereik. Indebuurt is een platform dat inwoners van een stad voorziet van de laatste nieuwtjes en handige informatie over hun buurt.

Een online inspiratiemagazine met uitgebreide webshop koppelingen

Intratuin is de afgelopen paar jaar bezig geweest om zich online verder te ontwikkelen: behalve een webshop betekende dat ook een compleet nieuw voorraadsysteem én een inspiratieomgeving. In lijn met de reclamefolders van het tuincentrum die er al uitzien als een tijdschrift is daarom het inspiratie magazine opgezet. Een online magazine met seizoensgebonden artikelen en tips van experts uit de winkels.

Effectief bestelplatform voor alle filialen in Nederland

Eenvoudig voorraden balansen en filialen makkelijk online hun inkopen laten doen? Voor Coffeecompany ontwikkelde Van Ons een krachtig platform waarmee dat mogelijk is.

Datavisualisatie, informatie en digitale bibliotheek in één krachtig platform

Content, een bibliotheek en heel veel data. Die drie elementen vormen het kloppende hart van de website van de Boekmanstichting.

Samen met ons werken aan meer Digitale Slagkracht

Samen werken aan het ultieme doel: de transformatie van jouw business model

Jouw merk of bedrijf staat ergens voor. Je hebt een uniek product, een unieke visie en unieke positionering. Je zet online én offline kanalen in om klanten te bereiken en te bedienen. Die twee werelden lopen door elkaar en moeten dus volledig aligned zijn. Je wilt consistentie in je online touchpoints en ze moeten aansluiten bij de bestaande kanalen.

Zo creëer je een optimale customer experience en efficiëntere bedrijfsprocessen. Het resultaat? Tevreden klanten, hogere conversie, lagere kosten, meer omzet, hardere groei.

Nieuwe technieken en de continue ontwikkelingen op het web bieden kansen. Je kunt daarmee dus nog een stapje verder gaan. Het ontwikkelen van nieuwe digitale kanalen stelt je in staat om jouw business model radicaal te innoveren. Daarmee groei je niet alleen, maar maak je ook blijvende impact

Digitale Slagkracht noemen wij dat, en wij kunnen je daarbij helpen.

Offerte wizard