Verbeteren & Optimaliseren

Van Ons geeft merken en organisaties precies die Digitale Slagkracht. Samen met jou zorgen we ervoor dat je alles uit de digitale transformatie haalt om zo harder te groeien. Dat doen we door verschillende digitale kanalen te bedenken, te bouwen en vervolgens naadloos op elkaar aan te laten sluiten zonder daarbij de offline omgeving uit het oog te verliezen.

Waarom? Omdat je daarmee jouw interne processen een stuk efficiënter maakt en de customer experience (CX) enorm verbetert. Dat zorgt voor een groei in klanten, conversie, klanttevredenheid en omzet.

We ontwikkelen websites, portals, apps en kunnen daar ieder ander systeem uit de cloud aan koppelen. We gebruiken daarvoor krachtig maatwerk en dat maken we met open source software.

Jij vraagt. Wij vragen ons af. En dan gaan we bouwen.

Een ‘one-size-fits-all-website’ bestaat niet. En jouw bedrijf is niet opgedeeld in onafhankelijk opererende silo’s. Alles loopt in elkaar over en moet dus supergoed op elkaar zijn afgestemd. Op dat vlak zijn wij hét digital agency dat met je meedenkt.

We willen precies weten hoe de customer journey eruit ziet, welke data en insights voorhanden zijn, welke kanalen je allemaal inzet, voor wie je dat allemaal doet en hoe je je merk laadt. Pas dan gaan we met elkaar bouwen.

Alles begint met een steengoede en effectieve website, app of platform. Daarna kijken we welke andere kanalen we kunnen integreren in de website en welke nieuwe kanalen we erbij kunnen zetten. Denk aan het koppelen van je CRM pakket, je boekhoudpakket of het lanceren van een app of mijn-omgeving.

Samen met ons werken aan meer Digitale Slagkracht

Samen werken aan het ultieme doel: de transformatie van jouw business model

Jouw merk of bedrijf staat ergens voor. Je hebt een uniek product, een unieke visie en unieke positionering. Je zet meerdere online én offline kanalen in om klanten te bereiken en te bedienen. Die kanalen doorkruisen elkaar ook en moeten dus volledig aligned zijn. Je wilt consistentie in je online touchpoints en ze moeten aansluiten bij de bestaande kanalen.

Zo creëer je een optimale customer experience en efficiëntere bedrijfsprocessen. Het resultaat? Tevreden klanten, hogere conversie, lagere kosten, meer omzet, hardere groei.

Nieuwe technieken en de continue ontwikkelingen op het web bieden kansen. Je kunt daarmee dus nog een stapje verder gaan. Het ontwikkelen van nieuwe digitale kanalen stelt je in staat om jouw business model radicaal te innoveren. Daarmee groei je niet alleen, maar maak je ook blijvende impact

Digitale Slagkracht noemen wij dat, en wij kunnen je daarbij helpen.

Robert van Eekhout

Oprichter Van Ons

Robert

Hoe gaan we te werk?

Al ons werk ontstaat op dezelfde manier. We beginnen met het doel en een idee hoe dat te bereiken. Vervolgens werken we dat uit naar een in de echte wereld functionerend geheel. Dit proces bestaat uit de volgende fases. Het lijkt lineair, maar wij beschouwen het als een cyclus. Zo blijven we verbeteren.

Bekijk onze cases

Sinds 2006 hebben wij honderden klanten uit de meest uiteenlopende branches voorzien van meer Digitale Slagkracht. Hieronder een greep uit onze cases voor klanten waar we digitale kanalen hebben bedacht, gebouwd en met elkaar hebben geïntegreerd. Gebruik het filter hieronder om cases te sorteren op het type werkzaamheden dat we hebben uitgevoerd.