Vertrouwen

Your Majesty Co. creëerde het logo, kleurenpalet, iconografie, de vormen en het lettertype. Van Ons is gevraagd om het webdesign te creëren, vanwege de jarenlange ervaring met converterende webdesigns en technische achtergrond.

Design en technische realisatie

Van Ons ging verder op het fundament van Your Majesty, door de responsive website te ontwerpen en te bouwen. Het logo van Your.Online komt op meerdere plekken terug op de website, herhaling van het logo zorgt namelijk voor een goede kennismaking met dit nieuwe merk. In het ontwerp zit een doorlopende lijn, die afwisselend van de linkerkant naar de rechterkant van het beeld loopt. Onderdelen die op het eerste gezicht sterk van elkaar lijken te verschillen, vormen hierdoor alsnog een aantrekkelijk geheel.

<techtalk>

Bij het eerste websitebezoek wordt het nieuwe merk Your.Online geïntroduceerd. Hiervoor is het logo door Van Ons geanimeerd in Adobe After Effects en geëxporteerd naar JSON. Op de site wordt het logo in animatieframework Lottie geladen. De animatiesnelheid is achteraf aan te passen. Ondertussen laadt tijdens het afspelen van de animatie op de achtergrond de rest van de website. Snelheid, daar houden we van.

</techtalk>

Een achterkant vol vrijheid met eenheid aan de voorkant

Your.Online kreeg een op maat gemaakt WordPress thema. Interactieve animaties, die gebaseerd zijn op het logo, zorgen voor een dynamische uitstraling in het voor de rest rustige ontwerp. Vormen werden doorvertaald naar herbruikbare elementen. De elementen en custom posts voor de Gutenberg-editor van WordPress zorgen voor vrijheid aan de achterkant en stralen eenheid uit aan de voorkant. Afbeeldingen, video’s en tekstelementen in het CMS zijn makkelijk toe te voegen, te bewerken en te verslepen.

Over Your.Online

Your.Online is een toonaangevend Europees platform voor online services dat bedrijven van elke omvang ondersteunt bij het realiseren en schalen van online ambities. Het bedrijf heeft 8 labels, 600 medewerkers en meer dan 1 miljoen klanten in de VS en Europa. 

De Your.Online-labels bieden gestandaardiseerde managed services aan klanten om hun volledige online potentieel te realiseren. Your.Online koestert zijn succesvolle track-record in het overnemen, ontwikkelen en versterken van lokale merken om leidende spelers in hun markten te worden.

Ze zijn experts in hun vakgebied, reageren snel, denken mee, zijn professioneel, open-minded en altijd samenwerkingsgericht.

Wij zijn zeer verheugd met de website die Van Ons voor ons heeft gebouwd. We kozen voor Van Ons vanwege hun track-record en positieve referenties. Samenwerken met het team van Van Ons is een uitermate positieve ervaring. Ze zijn experts in hun vakgebied, reageren snel, denken mee, zijn professioneel, open-minded en altijd samenwerkingsgericht. Ze hebben een goed oog voor de ‘look and feel’ gecombineerd met diepgaande technische kennis. Ze reageren goed op feedback, begeleiden ons zorgvuldig en proactief door het proces en besteden hier ruim de tijd voor. De resultaten zijn uitzonderlijk goed ontvangen en we bevelen Van Ons dan ook van harte aan bij elk bedrijf dat zijn online presence wil verbeteren.

Norbert van der Knaap

M&A Origination

Tover ook jouw huisstijl om tot een strakke website

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit hebben wij gedaan