Design

Je nieuwe website moet er natuurlijk wel gelikt uitzien. Onze designers staan voor je klaar om jouw techniek te laten rijmen met een fraaie voorkant.

Van wireframe tot ontwerp

Op basis van de definitief vastgestelde en ‘bevroren’ wireframes met bijbehorend technisch document kan de volgende fase gestart worden, de design fase. Hierin worden de wireframes voorzien van de juiste visuele uitstraling die past bij de opdrachtgever.

Als input voor deze fase zouden we bestaande ontwerpbestanden kunnen gebruiken indien die beschikbaar zijn. We moeten dan wel onderzoeken of de ontwerpbestanden bruikbaar zijn. Als die niet bruikbaar zijn dan maken we het visueel ontwerp opnieuw.

Voor web development kan je als bedrijf aan de volgende tarieven denken bij onderstaande hypothetische scenario’s:

Project #1

Wanneer je al wireframes hebt en een goed idee voor hoe jouw platform gestyled moet worden, dan kan je het design door ons laten maken:

  • Disciplines betrokken bij project: Design
  • Looptijd: vanaf 80u.
  • Kosten: vanaf €8.000

Project #2

Je hebt niet alleen een design nodig voor je nieuwe platform, maar ook een blauwdruk, een strategische sessie en ook nog wireframes. Daarbij wil je ook graag dat wij de ontwikkeling op ons nemen:

  • Disciplines betrokken bij project: Design, Wireframes, Strategie
  • Looptijd: vanaf 120u.
  • Kosten: vanaf €15.000

Dit hebben we eerder gedaan

We zijn al eventjes bezig op het internet en alles er omheen. We hebben daarom al het een en ander gedaan. Hieronder een overzicht van een aantal cases, maar bekijk ze gerust allemaal.