Een website die fungeert als interactief dashboard

Om de maandelijkse miljoenen bezoekers van over de hele wereld niet af te schrikken was het cruciaal dat het nieuwe ontwerp in de smaak zou vallen. Zowel design, navigatie en development werden door ons ontworpen en ontwikkeld. Omdat wij al ervaring hadden met het rebranden en bouwen van platformen voor miljoenen bezoekers voor andere partijen, was dit project op ons lijf geschreven. Om uiteindelijk ook een app in React Native te bouwen.

Naast een dagelijkse news feed bouwden we ook meerdere ranking modules in de website, waaronder een ranglijst voor bedrijven en een ranking voor sales reps. Deze dynamische updatende rankings zijn de absolute trekpleisters van het platform. Elke dag wordt namelijk op basis van 12 variabelen een ranking samengesteld die veel waarde representeert voor bezoekers. De website is verder aangekleed met real time traffic tickers, meerdere statisitieken trackers en polling tools. 

De app bouwden wij in React Native

Van WordPress web naar React Native app

Waar we een jaar terug dus reeds een complete redesign en rebranding van de oude website van Business for Home hadden uitgevoerd, was het nu tijd voor doorontwikkeling. Nu de website er weer helemaal future proof uitzag, was een app het logische gevolg.

Gebruikerservaring en personalisering waren keywords bij het ontwikkelen van de app. Via de app zou de gebruiker een nog betere versie van de website krijgen. Snellere navigatie, toegang tot unieke tools, en belangrijke push-berichten uit de industrie kunnen ontvangen.  

Wij kozen ervoor de app in React Native te bouwen.

React Native is perfect voor mobiele apps. Het biedt een soepele en responsieve gebruikersinterface, terwijl de laadtijd tegelijkertijd aanzienlijk wordt verkort. Het is ook veel sneller en goedkoper om apps te bouwen in React Native in plaats van native apps te bouwen, zonder concessies te hoeven doen op kwaliteit of functionaliteit.

<techtalk> React Native

React Native is een JavaScript framework waarvan de codebase omgezet wordt naar een native app voor zowel Android als Apple. Er wordt dus één codebase gebruikt om een app te maken die geschikt is voor beide platformen.

</techtalk>

Een app als doorontwikkeling

Soms is een app een logisch gevolg van een website. Bij Business for Home was dit het geval. In de kern om gebruikers nog beter van dienst te kunnen zijn met alles wat het platform via de website al te bieden had via personalisering en toegang tot unieke tools. Kijk even op onze app development pagina of wij een app voor je kunnen realiseren. Of neem via onderstaand formulier direct contact met ons op.

Denk je erover een app te laten bouwen?

Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen verder.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit hebben wij gedaan