App development

Je hebt een goed idee of nieuw concept en daar moet een app bij. Dat kan. Van Ons heeft de afgelopen jaren diverse apps gemaakt voor onder andere Beeld & Geluid (Top2000), het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis en Business for Home.

Onze apps bouwen we het liefst in React Native. Wat de voordelen zijn van React Native en waarom we daar zo graag mee werken lees je op onze oplossingen pagina.

App development met React Native

De Wielerflits App

Een van de meest recente apps die we gebouwd hebben is die voor Wielerflits. Wielerflits (onderdeel van Southfields) is een website waar je alles kunt vinden als het gaat om wielrennen. Om alle content uit de site eenvoudig te ontsluiten op mobiel hebben we de Wielerflits app ontwikkeld.

Eenvoudig beheer

Het beheer van de app is eenvoudig en overzichtelijk. In het geval van Wielerflits wordt alle content éénmalig ingevoerd in de WordPress back-end. zodat deze op de website gepubliceerd is. De app haalt automatisch de laatste content op in de app via de WordPress API. De app is gepubliceerd voor Android en Apple, maar omdat we werken met React Native wordt aan slechts één codebase gesleuteld. Dat zorgt voor een snelle ontwikkelcyclus en een korte time to market.

Onze productiecyclus

  • Strategy & Concepting

  • Technisch ontwerp

  • Visueel ontwerp

  • Development

  • Lancering

  • Evaluatie, meting, doorontwikkeling

Wil je ook starten met app development?

Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!