WordPress als CMS

WordPress is het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld, meer dan 30% van alle sites maakt er gebruik van. Als je alleen kijkt naar sites met een CMS dan is dat percentage zelfs 60%!

Maar wat heb jij daar aan?

De populariteit van WordPress is een bewijs dat het een goed systeem is, makkelijk in gebruik vooral. Daarnaast – en dat is eigenlijk belangrijker – zorgt de populariteit ervoor dat er constante ontwikkelingen aan het product worden doorgevoerd. De community bestaat uit fanatiekelingen, freelancers en professionele bureaus die belangeloos functionaliteiten uitbreiden en verbeteren.

Het zorgt ook voor een hoge mate van onafhankelijkheid van freelancers en bureaus. Er is altijd wel iemand te vinden die met WordPress overweg kan, of met de onderliggende programmeertalen PHP en MySQL.

Ervaring

Van Ons werkt al meer dan 12 jaar op basis van WordPress. Omdat het vaak de beste oplossing voor onze klanten is. Toch zijn onze Developers op de eerste plaats developer en daarna gespecialiseerd in WordPress. Dit zorgt ervoor dat we ook eerlijk kunnen adviseren over andere oplossingen én die realiseren. Zoals React Native.

Onderdeel van ons werk met WordPress is dat we het CMS vaak koppelen aan andere software. Zoals aan Exact Online voor de boekhouding van een webshop of het doorzetten van leads naar Salesforce CRM toe. Ook met maatwerk database systemen is koppelen geen enkel probleem voor ons!

Kan je alleen sites bouwen met WordPress?

Nee. WordPress is slechts de interface om iets dat je online wilt publiceren op eenvoudige wijze te beheren. Behalve een site, kan dat ook een webshop zijn dus. Zie bijvoorbeeld onze klant my-joolz.nl die al sinds 2014 een miljoenen omzet realiseren met WordPress en WooCommerce!

We maken er bovendien ook intranetten, platformen en mobiele applicaties mee. Klik hier voor een actueel overzicht van onze klanten.

Op het moment dat iedereen (jong en oud, beginner en expert) bepaalde content online moet kunnen beheren, kiezen wij voor het WordPress CMS.

Kleven er ook nadelen aan WordPress?

Als het aankomt op content management niet. Voor zover wij weten is er geen eenvoudigere, toegankelijkere interface te vinden om je content in te beheren.

Er zijn wel doelstellingen te bedenken die vragen om andere oplossingen. Bijvoorbeeld omdat content management niet of minder belangrijk is. Of omdat er zoveel maatwerk functionaliteit voor nodig is, dat het geen zin heeft om uit te gaan van de in WordPress bestaande structuren.

Zijn jullie ook toe aan een nieuwe website of platform via WordPress? Kijk dan hier wat wij voor jou kunnen betekenen, of neem direct contact met ons op via onderstaand formulier.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.