Leer hoe jouw organisatie tijd & geld kan besparen door slimme online oplossingen die exact aansluiten bij jouw processen.

Om ondernemers & bedrijven te helpen schreven wij eerder het boek Digitale Slagkracht waarbij we ondernemers helpen online succes te boeken en groei mogelijk te maken. 

Maar wat als je groeit en de processen & taken toenemen? Jij en je collega’s zijn druk met werkzaamheden die ook geautomatiseerd kunnen worden. Processen automatiseren is sneller te realiseren dan je soms denkt. Laten we bij het begin beginnen en uitleggen waarom automatiseren de moeite waard is. 

Het doel van online automatiseren

Het doel van online automatisering is om de bedrijfsprocessen eenvoudiger en efficiënter te maken. Zodat deze tijdswinst en kosten besparingen of met dezelfde input meer output opleveren. 

Niet alles kan door computers gedaan worden.
Dat klopt, sommige processen hebben simpelweg menselijk taken en dat is helemaal prima. Maar je kunt het wel zo makkelijk & leuk mogelijk maken om werkzaamheden uit te voeren. Je kunt bijvoorbeeld Process A tm E hebben waarbij B+C+D geautomatiseerd worden en input en output nog gecontroleerd wordt door mensen of andersom natuurlijk!

Wanneer kun je online automatiseren? 

  • Het gaat om een herhalende taak
  • De taak heeft geen menselijke input nodig
  • De taak moet consistent zijn
  • De taak moet error vrij zijn

Training van personeel
Om op de meest efficiënte manier te werken is het belangrijk dat het personeel het proces volledig begrijpt. Hoe beter mensen en computer op elkaar zijn ingespeeld hoe soepeler het gehele proces verloopt.

Met het online automatiseren vervang je niet alleen lijstjes en papieren documenten maar is het doel om zo efficient, transparant en foutloos mogelijk te werken.

Bekijk 7 cases waarbij het automatiseren van online taken direct winst hebben opgeleverd.

Koppeling content van website naar iOS & Android App

De website en twee apps werken volledig samen zodat het de redactie geen extra tijd meer kost content te publiceren op drie verschillende platformen.

Bekijk deze case

Koppeling website & Apps
Koppeling website & Apps

Social Media Integratie & User Generated content

Deze site bevat o.a. verregaande integraties met social media zoals Instagram. Mooi voorbeeld hiervan zijn de foto’s van Instagram worden ingeladen op de site. De gebruiker kan na een klik op de Instagram foto de producten zien en deze direct aan de winkelwagen toevoegen. Een mooie integratie waarbij de community & user-generated content gebruikt wordt voor de social proof i.c.m. verkoop.

Bekijk deze case

Online automatiseren

Website vertaalproces automatiseren

Een simpele oplossing voor alle content die in de website wordt geplaatst, deze wordt automatisch doorgezet naar GlobalSight (online vertaal module). De vertalers krijgen direct een melding, werken aan hun project én de vertalingen worden afronding automatisch weer terug gezet in het systeem voor de webredactie. Naast het automatiseren van dit process hebben we een aantal automatische checks & updates ingebouwd zodat we de foutmarge nog verder kunnen minimaliseren.

Bekijk deze case

Online Automatiseren Vertalingen

Schaalbare nieuws website (24+ sites) & automatische content distributie

Het uitrollen van nieuwe steden was ingewikkeld, duurde lang en was kostbaar. Dat moest anders.

Hier hebben wij technieken voor bedacht & geïmplementeerd zodat we huidige content en code gedeeltelijk konden hergebruiken maar voor de redactie makkelijker is om snel nieuwe steden te kunnen uitrollen. Daarbij zijn meerder integraties gemaakt om verschillende content systemen efficient met elkaar te laten werken. Denk bijvoorbeeld aan de vacatures op indebuurt.nl van de bedrijven uit de bedrijfsgids, die zijn nu gekoppeld zodat per bedrijf altijd alle actuele vacatures zichtbaar zijn.  

Bekijk deze case

Content distributie Online Automatiseren
Content distributie automatiseren

Online bestel formulier

Soms moet je het ook niet moeilijker maken dan het is, we maakte een super effectieve tool voor een franchise onderneming.

Met deze tool kunnen franchise filialen van de Coffee company simpel en snel bestellingen plaatsen en heeft het centrale distributiecentrum direct én overzichtelijk de benodigde gegevens bij de hand. Minder gedoe & effectiever dan ooit. 

Bekijk deze case

Bestellingen automatiseren

Maak het je relaties & klanten zo makkelijk mogelijk!

Door postcodes en producten te koppelen konden 79.000 huurders van Ymere zien welke duurzame verbeteringen ze kunnen doen aan hun woning én deze direct online aanvragen of bestellen.

Bekijk deze case

Slimme website koppelingen

Tijdbesparing: 5000+ leden doen nu eigen administratieve verwerking en bestellingen

Door de mogelijkheid om via de huidige website zelf data aan te passen door 5000+ leden bespaart dit heel veel werk en tijd voor de redacteuren en administratie afdeling. 

Daarnaast zijn alle rapporten die van belang zijn om een grote verenging te leiden direct beschikbaar met de meest accurate data.

Bekijk deze case

Online Automatiseren SalesForce WordPress koppeling
SalesForce WordPress koppeling

Geïnspireerd? Wat kun jij simpeler maken?

Wil jij ook nooit meer hoofdpijn over techniek maar dat de techniek voor jou gaat werken?

Gebruik één minuut van jouw tijd en kom in contact met onze online producers. Kom ook te weten waar jouw organisatie UREN, DAGEN, MAANDEN aan tijd kan besparen.