Home » Cases » Effectief bestelplatform voor alle filialen in Nederland — door ons, voor Coffeecompany

Effectief bestelplatform voor alle filialen in Nederland

Eenvoudig voorraden balansen en filialen makkelijk online hun inkopen laten doen? Voor Coffeecompany ontwikkelde Van Ons een krachtig platform waarmee dat mogelijk is.

Design Development

Ik heb nu de juiste gegevens voor me met één druk op de knop.

Jacintha Benjamin – Coffeecompany

Filiaalmanagers en medewerkers loggen in op het systeem en krijgen een overzicht van te bestellen producten. Met een paar klikken selecteren ze wat er nodig is in de winkels, waarna de bestelling wordt doorgegeven aan het centrale distributiecentrum. Filialen kunnen ook hun voorraden doorgeven zodat deze kunnen worden bijgewerkt in de administratie van het distributiecentrum (balansen).

Beheerders van het platform kunnen eenvoudig rapportages uitdraaien in de back-end. Bestellingen en lijsten met voorraden worden als Excelsheet geëxporteerd zodat die verder doorgezet kunnen worden in de administratie.

Door deze oplossing kunnen filialen makkelijk en snel bestellingen plaatsen en heeft het centrale distributiecentrum snel en overzichtelijk de benodigde gegevens bij de hand. Minder gedoe, effectiever dan ooit.

De nieuwe tool die Van Ons voor ons heeft gebouwd, heeft enkele tijdrovende processen vergemakkelijkt

Wat vindt de opdrachtgever?

De nieuwe tool die Van Ons voor ons heeft gebouwd, heeft enkele tijdrovende processen vergemakkelijkt. Ik heb nu de juiste gegevens voor me met 1 druk op de knop en filiaalmanagers kunnen de voorraadtelling via de telefoon verrichten.

Efficiënter werken door processen te digitaliseren.

Sommige interne processen kun je vrij eenvoudig digitaliseren. En dat levert enorme voordelen op. Medewerkers zijn minder tijd kwijt, kunnen meer doen en werken efficiënter. We denken graag met je mee welke processen in jouw bedrijf slimmer kunnen door de inzet van internet. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Offerte wizard