Van Ons is uitgeroepen tot FD Gazelle 2017 en schaart zich daarmee tot de groep van 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De award wordt ieder jaar uitgereikt door Het Financieele Dagblad aan bedrijven die in de afgelopen drie jaar een omzetgroei van meer dan 20% hebben weten te realiseren.

Robert van Eekhout en Bas van der Lans over het winnen van de award: “We zijn hier natuurlijk apetrots op. Al bijna 11 jaar maken we met veel passie en plezier websites voor de mooiste merken en bedrijven en dat we daarmee nu tot deze groep snelle groeiers behoren voelt als een kers op de taart. Het is vooral een enorm compliment voor ons team en toont aan dat we een werkwijze hebben gevonden die werkt.”

Uit analyse van het FD onder de Gazellen van dit jaar blijkt dat de snelle groeiers gemiddeld 6% van hun omzet besteden aan innovatie. Dat is hoger dan het gemiddelde van 2,1% dat is becijferd in de Innovatiemonitor van de Erasmus Universiteit.

Bij Van Ons geloven we er heilig in dat innovatie dé sleutel is tot groei. Zo hebben we op 1 januari van dit jaar het Van Ons Lab opgericht waarin we zelf, of in samenwerking met klanten, ideeën en dromen uitwerken tot tastbare prototypes. En ook ons team besteedt veel tijd aan ontwikkeling en innovatie. In onze Cowlabs krijgen de developers bij Van Ons ruimte om demo’s te maken en technieken uit te proberen waarvan zij denken dat daar de toekomst ligt. Innovatie is vooruitgang!

Van Ons dingt nog mee naar de Gouden Gazelle Award, die wordt op 14 november uitgereikt in Leiden.