Welkom op de Weteringschans

De kracht van het bureau zit ‘m in – wat wij noemen – het creëren van meer Digitale Slagkracht voor onze opdrachtgevers. Dat begint met het bedenken en bouwen van digitale kanalen, en dat gaat verder met het integreren van al die kanalen. Zo worden processen geoptimaliseerd en krijgt de gebruiker een betere ervaring.

Maar daar stopt het niet. Met de komst van internet, en de niet aflatende nieuwe mogelijkheden die bijna maandelijks ontstaan, kunnen hele nieuwe business modellen bedacht en uitgevoerd worden die in potentie hele markten op zijn kop kunnen zetten. Van Ons is er om dat samen met jouw team mogelijk te maken!

De mensen die jouw digitale kanalen maken

Robert
Robert

Oprichter

Jeffrey
Jeffrey

Accountmanager en Partner

Dennis
Dennis

Technical Lead

Marcel
Marcel

Online Producer

Anna
Anna

Online Producer

Sebastiaan
Sebastiaan

Designer en Developer

Tom
Tom

Developer en Support

Merlijn
Merlijn

Developer

Maurice
Maurice

Developer

Timo
Timo

Developer

David
David

Developer

Michiel
Michiel

Online Marketeer

Tim
Tim

Finance Manager

Yannic
Yannic

Developer

Lolotte
Lolotte

Support

Danique
Danique

Developer

Saskia
Saskia

Developer

Jesse
Jesse

Developer

Lex
Lex

Developer

Susanne
Susanne

Culture Manager

Yvonne
Yvonne

Office Manager

Bas
Bas

Oprichter

Misschien ben jij precies wat wij zoeken.

We groeien hard dus we zijn altijd op zoek naar goede Front-enders, Back-enders, Designers en Project Managers. Qua techniek werken we veel met PHP en Laravel en voor apps werken we met React Native. Als CMS zetten we vaak WordPress in.

Je past het best bij ons als je altijd wil leren, goed kan samenwerken met collega’s en klanten, twee of drie (het liefst vier) stappen vooruit denkt, oplossingen bedenkt die lang meegaan en oplossingen bedenkt die de slimste optie zijn voor de klant om te gebruiken.

Er is meer…

Bekijk onze cases

Sinds 2006 hebben wij honderden klanten uit de meest uiteenlopende branches voorzien van meer Digitale Slagkracht. Hieronder een greep uit onze cases voor klanten waar we digitale kanalen hebben bedacht, gebouwd en met elkaar hebben geïntegreerd. Gebruik het filter hieronder om cases te sorteren op het type werkzaamheden dat we hebben uitgevoerd.

Hoe gaan we te werk?

Al ons werk ontstaat op dezelfde manier. We beginnen met het doel en een idee hoe dat te bereiken. Vervolgens werken we dat uit naar een in de echte wereld functionerend geheel. Dit proces bestaat uit de volgende fases. Het lijkt lineair, maar wij beschouwen het als een cyclus. Zo blijven we verbeteren.