Van Ons lanceert vandaag een integratie die het mogelijk maakt om een Magento webshop aan een Telegram account te koppelen. Op die manier krijgen Magento webshopeigenaren realtime orders te zien in hun Telegram account. Op de speciaal gelanceerde site www.webshoptotelegram.com zijn de koppelingen voor Magento 1.9.x en Magento 2 te downloaden.

screen-shot-2016-12-05-at-21-52-14Magento is zeer populaire webshopsoftware die met name wordt gebruikt door de wat grotere webshops. Telegram, de tegenhanger van Whatsapp, is wereldwijd ook een grote speler en biedt developers de mogelijkheid om zelf extra functionaliteiten en koppelingen te ontwikkelen door middel van de API.

Het is niet onbekend dat de economische impact van webwinkels de laatste jaren alleen maar toeneemt. Bol.com bereikte onlangs de mijlpaal van €1 miljard omzet. Het CBS berichtte dat 7 op de 10 Nederlanders in 2015 wel eens een aankoop deed online en dat de gemiddelde orderbedragen tussen de €100 en €500 liggen. Dat maakt de noodzaak voor webwinkeliers om altijd op de hoogte te zijn van de orders in de shop alleen maar groter.

Het wordt steeds belangrijker om te weten wanneer er een order is geplaatst en welk bedrag daarmee gemoeid is

De koppeling tussen Magento en Telegram speelt daarop in. Het koppelen van je Magento webshop aan je Telegram is zo gepiept met dit stukje software. Kijk op www.webshoptotelegram.com om te zien hoe het werkt en download de koppeling zodat je meteen kunt beginnen!