Kostuumevenement Elfia gebruikte al het ticketingsysteem van Ticketscript (een andere Van Ons klant) en kwam zodoende bij Ons uit voor een geheel nieuwe website. Die is deze week direct na de tweede editie van 2017 gelanceerd: elfia.com

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar het tweejaarlijkse evenement trekt in twee weekenden per jaar toch zo’n 100.000 bezoekers. Het merendeel komt als zijn of haar favoriete televisie, film of game-personage verkleedt naar één van de prachtige locaties toe: Kasteel Haarzuilens of Kasteel Arcen.

De nieuwe site geeft het team van voornamelijk vrijwilligers veel vrijheid in het contentbeheer en de mogelijkheid om die content in te delen per event. Tegelijkertijd staat op pagina’s als /programma en /tickets wel altijd de informatie over de aankomende editie zodat bezoekers snel en makkelijk bij de actuele informatie uitkomen.

Later dit jaar en volgend jaar staat er verdere doorontwikkeling op het programma: de site moet een nieuw onderkomen bieden aan standhouders en een intranet-achtige functie krijgen voor alle vrijwilligers.