Een gebruiksvriendelijk voorportaal voor zorgverleners

Het belangrijkste voor zorgprofessionals is dat de tijd die ze hebben uitgaat naar zorg. Logisch ook, maar niet altijd evident. Administratieve handelingen en technische beperkingen staan efficiënt werken vaak in de weg. Één van onze kernwaardes van Van Ons is dat techniek nooit de praktijk in de weg mag staan. Het is daarom dat dit project goed bij ons past. En tegelijk de een reden dat wij ervoor kozen om dit platform te bouwen in Statamic. Een schaalbaar CMS gebouwd op Laravel.

Los van de techniek die wij kozen heeft SUP een geïntegreerd netwerk van leveranciers wat er voor zorgt voor dat bestellingen meteen worden verwerkt en de volgende dag bij de klant aan de deur worden bezorgd. Wat het platform van SUP extra praktisch maakt, is dat het assistentie biedt bij productkeuzes en dat de leveranciers direct de afhandeling met de zorgverzekeraar kunnen regelen, zodat zowel de cliënt als de zorgverlener zich hier geen zorgen over hoeven te maken. Meer tijd voor belangrijkere zaken dus!

Dit is SUP

SUP is een initiatief van E-care en Centraal Boekhuis (onder meer bekend van Bol.com) en wordt gebruikt door Buurtzorg en andere organisaties actief in de thuiszorg.

SUP is dé oplossing voor zorgverleners in de eerste lijn. De missie van SUP is om in samenwerking met hun partners complete, makkelijke en snelle besteloplossingen te bieden. Het platform biedt de zorgverlener maximale ondersteuning, en kan zich hierdoor volledig richten op het leveren van de best mogelijke zorg aan hun cliënten.

Het vernieuwde bestelplatform voor de zorg. Overal en altijd direct de juiste, vergoede hulpmiddelen bestellen uit een compleet assortiment in één systeem, gekoppeld aan het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD).

SUP is een gepersonaliseerd Statamic platform voor zorgprofessionals om snel en gemakkelijk zorghulpmiddelen en producten te kunnen bestellen.

Eenvoudige content management in Statamic voor de beheerder

Beschikbaarheid van producten, accurate omschrijvingen en de laatste ontwikkelingen via een blog. Dit en meer zijn allemaal belangrijke aspecten van het platform die op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier beheerd dienen te worden.

Statamic is een content management system (CMS) dat zich onderscheidt door de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Contentbeheer is hiermee een eenvoudige taak voor ieder soort beheerder.

Een van de belangrijkste voordelen van Statamic is het intuïtieve interface met handige drag-and-drop features. Gebruikers kunnen eenvoudig content aanmaken, bewerken en organiseren met behulp van de gebruiksvriendelijke interface. Hierdoor is geen diepgaande technische kennis vereist, waardoor het toegankelijk is voor iedereen.

Statamic maakt gebruik van een bestandssysteem in plaats van een database, wat resulteert in snelle laadtijden en vereenvoudigde back-ups. Het beheer van grote hoeveelheden content is hierdoor veel efficiënter. En wie zorg zegt, zegt efficiëntie.

Meer weten over hoe en waarom wij met Statamic werken? Check dan deze link.

Dit project kwam onder andere tot stand middels een samenwerking met Bureau Vijftig. Een bureau dat zich al jaren bezig houdt met ouderenmarketing. Zij de strategie, wij de techniek.

“Onze kennis rondom de wensen en behoeften van zorgprofessionals die SUP gaan gebruiken, vertaalde Van Ons naar een vriendelijk, strak en overzichtelijk ontwerp.”

Wat vindt de klant

Mooi om samen met Van Ons het platform SUP uit te denken en te werken. Onze kennis rondom de wensen en behoeften van zorgprofessionals die sup.nl gaan gebruiken, vertaalde Van Ons naar een vriendelijk, strak en overzichtelijk ontwerp. Op naar de volgende fijne samenwerking!

Kirsten de Jonge

Project manager Bureau Vijftig

SUP is een gepersonaliseerd Statamic platform voor zorgprofessionals om snel en gemakkelijk zorghulpmiddelen en producten te kunnen bestellen.

Ook een makkelijk te beheren Statamic platform nodig?

Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen verder.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit hebben wij gedaan