Voor ‘t derde jaar op rij is Van Ons sponsor van Pride Amsterdam. Honderdduizenden bezoekers kunnen stemmen op boten! We realiseerden de website én de app. In de App staat het programma én tijdens de botenparade kan gestemd worden. Door heel Amsterdam staan banners ter promotie.

WordPress gedreven iPhone app en Android app

Bij Van Ons maken we de grootste en technisch meest geavanceerde WordPress-oplossingen van Nederland. Dat je met WordPress sites kan maken is inmiddels bekend. Dat je vanuit je WordPress beheeromgeving ook informatie in iPhone en Andriod-apps kan publiceren is voor veel organisaties nieuw: “De informatie in de iPhone en Android App wordt beheerd vanuit WordPress.”

Teruggeven aan ‘de community’

Open Source denken maakt dat zo veel mogelijk organisaties toegang heeft tot de beste technologie. Zo vindt Van Ons dat Pride Amsterdam toegang moet hebben tot een goede website en app: “De beste technologie moet niet alleen beschikbaar zijn voor grote bedrijven.” aldus Van der Lans.

Voor het derde jaar op rij realiseren we de site en app voor kostprijs, zodat Pride Amsterdam – en haar honderduizenden bezoekers – toegang hebben tot innovatieve technologie:

Op zondag 5 augustus presenteert Bas van der Lans op een volle Dam de uitreiking van de publieksprijs.

Vorig jaar zag dat er als volgt uit op een zonovergoten Dam:

Happy Pride Amsterdam namens team Van Ons!