Op meer dan 17% van de top 1 miljoen websites wereldwijd draait WooCommerce. Het is het snelst groeiende platform in de webwinkelwereld. De snelle groei en hoge adoptie is niet zomaar: het is de meest flexibele open source oplossing voor ondernemers en online marketeers die online verkopen. Drie inspirerende Amsterdamse WooCommerce cases uit Van Ons’ portfolio!

WooCommerce speelt er een belangrijke rol als marketing- en saleskanaal óf – zoals bij CoffeeCompany – juist als back-office tool.

Hier drie bijzondere bedrijven met geavanceerde WooCommerce cases en roots of een hoofdkantoor in Amsterdam.

Joolz – webshop in 11 landen

Bedrijf: Joolz gelooft dat blije ouders blije baby’s maken. En dat de prachtige duurzame kinderwagens ouders blij maken, blijkt jaar op jaar. Al jaren is Van Ons de WordPress / WooCommerce parner van het prachtige merk Joolz.

Bijzonder: Onder de motorkap zijn er diepgaande koppelingen met CRM-systemen en marketing automation. Zichtbaar vallen twee dingen op: de uitgebreide configurator voor jouw kinderwagen én de hoeveelheid aan landen. De shop is op moment van schrijven beschikbaar in 11 landen!

Case:

Joolz

Website: My Joolz (NL), My Joolz (internationaal)

ThePhonelab – briljante customer journey

Bedrijf: Je telefoon of tablet kapot of beschadigd? Je HOEFT niet meer naar een shabby zaakje toe om ‘te laten repareren. The Phonelab repareert o.a. in Amsterdam binnen no-time jouw device! En hoe? Ze scoren op moment van schrijven een 9.5 uit 10 berekend uit 2619 reviews van klanten!

Bijzonder: Klik door de website van The Phonelab en ontdek hoe briljant de klantreis is uitgewerkt. Dit is een schoolvoorbeeld van hoe niet een bestaand thema, maar echt de klantreis leidend is geweest voor opbouw van de WooCommerce shop.

Website: The Phonelab

Coffeecompany – B2B automatiseren

Mockup met de site van Coffeecompany

Bedrijf: De allereerste Coffeecompany opende haar deuren in 1996. Inmiddels zijn er 35 vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Leiden, Rotterdam en Delft en een branderij/proeflokaal in Amsterdam. Elk met een unieke plek in de buurt. Regelmatig zijn er optredens en aan de muur is plek voor lokale vormgevers en kunstenaars.

Bijzonder: Voor Coffeecompany realiseerde we een B2B portal met WooCommerce. Filiaalmanagers of -medewerkers loggen in en krijgen een overzicht van te bestellen producten. Met een paar klikken bestellen ze wat nodig is in de winkels bij het eigen distributiecentrum:

“De nieuwe tool heeft enkele tijdrovende processen vergemakkelijkt. Ik heb nu de juiste gegevens met 1 druk op de knop en filiaalmanagers kunnen de voorraadtelling via de telefoon verrichten.”

Jacintha Benjamin – Coffeecompany

Case: 

Coffeecompany

Groeien? Mogen we je helpen als jouw Amsterdamse WooCommerce partner?

Ben je op zoek naar een betrouwbare, ervaren, innovatieve WooCommerce partner in of om Amsterdam waarmee je de komende jaren structureel kan samenwerken?

Met meer dan 10 jaar WordPress ervaring, meer dan 8 jaar WordPress webshop ervaring en een team van meer dan 20 WordPress specialisten staan we klaar om samen met plezier te werken aan jouw WooCommerce project!