Mijn omgevingen en Client portals

Wat zijn Mijn Omgevingen en Client Portals?

Een Mijn Omgeving of Client Portal is een los digitaal kanaal dat naast je website bestaat, maar hier wel volledig mee integreert. In een Mijn Omgeving is vaak functionaliteit of informatie beschikbaar die niet toegankelijk is op de reguliere website. Het is een exclusief kanaal waar de gebruiker een account voor moet hebben om erbij te kunnen.

Je kunt in een Mijn Omgeving dus allerlei extra functionaliteit of informatie aanbieden aan je gebruikers. Denk aan inschrijfmogelijkheden voor events, het aanvragen van een gepersonaliseerde offerte, het opvragen van persoonlijke informatie, het bekijken van de eigen bestelhistorie of het plaatsen van een order voor een exclusief product.

Een succesvol offerteportal voor Dexxi

Dexxi is de innovatieve online oplossing van vermogensbeheerder Indexus. Met lagere instaptarieven maakt Dexxi van iedereen een belegger. Potentiële klanten kunnen online een profiel aanmaken en in hun Mijn Omgeving een risicoprofiel invullen én een gepersonaliseerde offerte opvragen voor de diensten van Dexxi. Ook financiële tussenpersonen kunnen in het client portal terecht om daar voor hun klanten offertes op te maken.

Stichting Fresh heeft betere aansluiting met leden via de Mijn Omgeving

Stichting Fresh verbindt studenten en het bedrijfsleven in de vastgoedsector. Ze verzorgen events, bijeenkomsten en presentaties over uiteenlopende onderwerpen. Via de Mijn Omgeving kunnen bedrijven en studenten inloggen om events te organiseren of zich daarvoor aan te melden. Ook is het mogelijk om te reageren op bijvoorbeeld vacatures. Zo krijgt Fresh veel klantinformatie over voorkeuren voor banen en interessegebieden van de leden.

Een Mijn Omgeving is meer dan een profiel

Veel bedrijven werken met websites waarbij gebruikers in kunnen loggen. Van simpele e-commerce omgevingen tot complexe belegginstools. Welke omgeving je de gebruiker ook biedt, deze moet wel goed werken. Je werkt in ieder geval namelijk met persoonlijke data. Dat betekent dat het portaal veilig moet zijn. Als expert op dit gebied bieden wij dan ook hoogwaardige oplossingen aan. Wij waarborgen de privacy en zorgen dat de data op de juiste manier wordt gebruikt.

Ook een Mijn Omgeving nodig?

Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen verder.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.