Home » Cases » Een nieuwe website inclusief Salesforce koppeling — door ons, voor TKI Dinalog

Een nieuwe website inclusief Salesforce koppeling

TKI Dinalog is het samenwerkingsverband tussen het Topconsortium voor Kennis en Innovatie (TKI), Dinalog, TNO en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Samen werken zij aan innovatie binnen de logistiek en supply chain management, zowel op commercieel als academisch gebied.

navbar

WordPress gekoppeld aan Salesforce CRM. Al je leads op één plek!

Een dergelijke innovatie taak moet wel gepaard gaan met een moderne online uitstraling. De vorige website was inmiddels een paar jaar oud en schaalde niet mee op mobiele apparaten, werk aan de winkel dus!

Design

Van Ons ontwikkelde een compleet nieuw webdesign op basis van de bestaande huisstijl. Door techniek en design onder één dak uit te voeren waren we in staat goed na te denken over het gebruiksgemak. Het academische deel van Dinalog zorgt namelijk voor veel en uitgebreide content en daar moet een gebruiker makkelijk doorheen kunnen navigeren.

De huisstijl stelde ons in staat om mooie vormen (blokjes, hoekjes) en kleuren (donkerblauw, oranje) te gebruiken die alle content (veel tekst) op iedere pagina lekker presenteren. Tegelijkertijd bouwden we op overzichtspagina’s handige AJAX-filters zodat je niet de hele pagina ververst als je het filter bijstelt en komt er op veel plekken een ‘laad meer’ knop terug die dynamisch de extra content inlaadt. Voor de mensen die al weten wat ze zoeken is er altijd een uitgebreide zoekfunctionaliteit in de buurt.

dinalog website screenshot
dinalog website screenshot
dinalog website screenshot
dinalog website screenshot
dinalog website 4
dinalog website screenshot

Salesforce CRM WordPress Platform

Behalve een nieuwe website met een nieuw design maakte Dinalog gedurende het traject nog een transitie mee. De hele organisatie ging met Salesforce CRM werken, één van de bekendste customer relations management tools. Alle leden, klanten en partners zijn in dit ene systeem gevat samen met lopende projecten en te organiseren evenementen. Een schat aan informatie dus.

De website gebruikt delen van die informatie. Zo is het complete ‘adressenbestand’ terug te vinden op de ‘Wie is Wie’ pagina zodat mensen elkaar makkelijk kunnen vinden. Al die mensen kunnen ook inloggen op de site om hun persoonlijke gegevens te beheren. Een hele nuttige koppeling dus die inspanning aan de kant van Dinalog beperkt en ervoor zorgt dat informatie in de back-office en publiek op de site, altijd actueel is.

Meer dan 5000 mensen hebben toegang tot hun (bedrijfs-)gegevens op www.dinalog.nl

Gebruik jij de kracht van Salesforce al in je site?

Het integreren van Salesforce in je website is iets waar we bij Van Ons ruime ervaring mee hebben. Het samenkomen van deze twee biedt heel veel mogelijkheden en gebruiksgemak voor zowel de bezoeker als de beheerder van de site. Bij Van Ons kunnen we je helpen met die integratie. Van brainwave, tot plan, tot uitvoering.

Neem contact op voor een Salesforce integratie in je website

Gebruik onderstaand formulier om met ons in contact te komen. We maken dan snel een afpsraak om te kijken hoe we de kracht van Salesforce kunnen laten werken in jouw website.