Van Ons werkte al eerder samen met Een Ander Bureau (EAB) uit Haarlem, onder andere voor Business Lease. Voor dit nieuwe traject werd door EAB een geheel nieuwe uitstraling en bijbehorend webdesign uitgewerkt. Van Ons realiseerde de corporate site en rolde deze vervolgens uit naar Nederland, Tsjechië, Hongarije, Polen, Roemenië en Slowakije.

De website van Business Lease biedt een duidelijk overzicht van alle aangeboden mobiliteitsoplossingen (lease, smart solutions, consultancy, rent). De site laat ook het actuele aanbod occasions zien en een overzicht van leaseauto’s. Al deze auto’s worden door middel van een API opgehaald en op de voorkant van de website getoond. Met WordPress houdt de redactie controle over de inkomende content.

Verder bevat de site een nieuwssectie, een overzicht van vacatures en een pagina over het “Innovation Lab”, de plek waar de bezoeker meer informatie krijgt over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Er zijn overal op de website duidelijke call to actions ingebouwd, zodat de klant makkelijk en snel contact op kan nemen met Business Lease.

Technisch zijn de sites haast identiek maar door middel van eenvoudig aan te passen content-blokken zijn de pagina’s helemaal aanpasbaar. Bekijk hieronder het resultaat!

Dit hebben wij gedaan