Studievereniging Aureus heeft ons gevraagd om een Salesforce & website koppeling te maken waarbij 5.000+ leden zelf informatie kunnen toevoegen, aanpassen én beheren. Doel hierbij is het gebruikers gemak voor leden, én de data direct schoon en efficient verwerken in het CRM systeem Salesforce.

Acties die leden moeten kunnen doen:

  • Zich aanmelden op de website
  • Gegevens beheren
  • Aankopen / betalingen doen
  • Inschrijven op events
  • Reageren op vacatures

Als vanzelfsprekend moet er rekening mee gehouden worden dat in te toekomst meer zaken online afgehandeld kan worden.

Lees verder voor de meer inhoudelijke case.

Webform Salesforce koppeling

Salesforce koppeling & betrouwbare interface

Om de online adoptie zo soepel mogelijk te laten verlopen is alle informatie in kaart gebracht en zijn hiermee flows gecreëerd om het zo simpel mogelijk te maken voor de leden. Deze flows zijn in de designs van de klant vorm gegeven waardoor voor de eindgebruiker alles zich in dezelfde vertrouwde omgeving afspeelt.

De leden krijgen met de persoonlijke login gegevens toegang tot verschillende levels waardoor ze gegevens kunnen toevoegen & beheren, aankopen kunnen doen, reageren op vacatures én zich kunnen inschrijven op events.

SalesForce Website Koppeling

Salesforce & (WordPress) website koppeling

SalesForce Website Koppeling

Door maatwerk toe te passen in de frontend worden alle gegevens gecontroleerd en opgeschoond voor deze naar Salesforce CRM wordt verstuurd. Hierdoor ontstaat er schone data waar de administratie afdeling van de vereniging op de meest efficiënte manier mee kan werken en de eindverantwoordelijke de SalesForce rapportages direct op gebruikelijke manier kunnen bekijken.

Salesforce is werelds grootste CRM systeem dat zicht blijft doorontwikkelen. Door bij het ontwikkelen van de verschillende WordPress maatwerk toepassingen en opslaan van data rekening te houden met de toekomst, kunnen we nieuwe modules & data eenvoudig toevoegen.

Resultaat: tijd- en kostenbesparing door automatisering

Door de mogelijkheid om zelf data aan te passen door leden, en de automatisering zo simpel mogelijk te maken bespaart dit heel veel werk en tijd voor de redacteuren en administratie afdeling van de vereniging. Daarnaast zijn alle rapporten die van belang zijn om een grote verenging to leiden direct beschikbaar met de meest accurate data.

Website webformulier Salesforce koppeling

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit hebben wij gedaan