Samen met ontwerpbureau Van Lennep realiseerden wij de website voor Bits of Freedom. Van Lennep het design, Van Ons de techniek. En dat resulteerde in een strakke, eigentijdse en vooral duidelijke WordPress site.

Bezoekers worden op de homepage gelijk getriggerd met actuele onderwerpen en er zit een duidelijke call to action in om donateur te worden. Onder de header kan de bezoeker meteen verder struinen in de actuele blogposts of dossiers. Met handige filters krijg je snel de meest relevante berichten boven tafel. Op de “Successen” pagina lees je wat Bits of Freedom allemaal heeft bereikt en in de agenda zie je welke interessante bijeenkomsten er op de planning staan.

De website is qua uitstraling zo duidelijk en makkelijk mogelijk opgezet. Dat uit zich in goed leesbare fonts, heldere kleuren, veel iconen en Ajax loaders en accordeons om zoveel mogelijk informatie binnen één pagina beschikbaar te stellen. Dat geeft de website een strak en fris uiterlijk waar de gebruiker soepel door kan navigeren.

Dit hebben wij gedaan