Van kale kavel tot kasteel

Investeren is belangrijk. Of het nou in je website is, of in vastgoed. De vastgoedinvesteerders bij Great Property Experience (GPE) weten ze dat ook. Ze wilden alleen meer dan alleen investeren. Ze wilden niet alleen dat zij met hun bedrijf investeren, maar dat ze een compleet unieke omgeving wilden hebben voor hun eigen investeerders. Online kunnen investeren in vastgoed dus, veilig en gemakkelijk.

Wij wisten meteen raad met hun verzoek en na een strategische sessie hebben we de handen uit de developers mouwen gestoken om een complete digitale omgeving voor GPE te bouwen, genaamd MyGPE. Ontwikkeld met Laravel. Van fundering tot dakkapel. Alles erop en eraan. Met mogelijkheden voor verdere uitbouw.

De klant van de klant is koning

De gebruikersomgeving is het absolute pareltje van de website geworden. Gebruikers kunnen hier namelijk alle taken uitvoeren die een vastgoedinvesteerder eigenlijk ook doet, maar dan compleet digitaal. Niet alleen een met Laravel ontwikkelde slimme omgeving dus, maar ook één met verschillende hiërarchiën, waarin verschillende soorten gebruikers toegang hebben tot exclusieve tools en bronnen. Van gratis gebruiker tot premium. Daarbij is het ook belangrijk dat de omgeving goed beveiligd is, omdat er immers veel gevoelige informatie wordt uitgewisseld. Met het gebruikersplatform, maar ook tussen gebruikers zelf. Een aantal elementen die in de website zijn verwerkt:

  • Complete gebruikersomgeving
  • Gebruikers hiërarchie
  • Mogelijkheid documenten uit te wisselen
  • Een tool om vastgoedwaardes mee te bepalen
  • Leeromgeving met cursussen en trainingen (LMS)
  • Reserveringsmodule voor vastgoed
  • Documenten uitwissel systeem (DMS)
  • ISO gecertificeerde hosting ivm privacy gevoelige data

Die gebruikersomgeving kwam er. Gebruikers kunnen kiezen voor verschillende (betaalde) modellen waarin ze toegang krijgen tot steeds exclusievere functies en modules. Die zijn allemaal op maat gemaakt met Laravel. Van eenvoudige chat- en forummodules tot complete leeromgevingen.

Het is voor gebruikers dan ook gemakkelijk om trainingen en cursussen te volgen via hun eigen gebruikersomgeving. Het door ons geïmplementeerde LMS (learning management system) zorgt ervoor dat de gebruiker meteen een mooi overzicht heeft van de aangeboden cursussen. Met geïmplementeerde videos en een ontwerp waarin de voortgang wordt weergegeven ziet de gebruiker direct wat hij kan verwachten.

De kers op de gebruikerstaart

Zo’n gebruikersomgeving waar iedereen kan chatten, leren en documenten uitwisselen over vastgoed is allemaal leuk en aardig, maar de klant wilde meer. Ze wilden dat ze samen met ons iets zouden creëren dat unieke waarde zou geven aan de gebruiker. En zo werd door ons een vastgoed analyse tool ontwikkeld waar de gebruiker direct de alle relevante data van een stuk grond of een pand kan opzoeken. De Proranq tool.

Op basis van data, een algoritme, bloed, zweet en tranen werd door onze ontwikkelaars keihard gebouwd aan deze tool. En zo werd de Proranq tool ontworpen. Een handgemaakte, gebruiksvriendelijke tool, met dashboard en al, compleet opgeleverd. Een vernuftig stukje techniek, al zeggen we het zelf.

Het toont in ieder geval aan dat er geen verzoek te gek is voor ons om uit te voeren. Zolang wij het gevoel hebben dat we de kwaliteit kunnen leveren die de klant van ons verlangt, dan gaan we ermee aan de slag. Zo komen wij dus vaak tot hoogstandjes als het gaat om maatwerk development. Met WordPress en Laravel in dit geval.

<tech talk> Laravel Nova voor CMS

Het ecosysteem wat Laravel leent zich perfect voor een complexe website zoals die van MyGPE. Met behulp van Laravel Backpack is er een compleet nieuwe CMS ontwikkeld. Backpack versnelt de ontwikkeltijd van CRUD en maakt het mogelijk om complexe functies toe te voegen met slechts een paar regels code. Een Laravel Backpack dashboard configureren doe je snel met simpele PHP code.

</techtalk>

Heb jij nou ook een complexe uitdaging voor ons?

Neem dan hieronder direct contact met ons op!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit hebben wij gedaan