Stel je eigen Joolz samen

Bij de start van dit traject was het zaak laaghangend fruit te plukken. Snelheidswinst behalen door de caching goed af te stellen, een betere server-opstelling en de code is op heel veel plaatsen grondig geoptimaliseerd of herschreven.

Een van de gaafste features van de site is de ‘3D configurator’ waarmee het mogelijk is een buggy helemaal zelf samen te stellen en deze rondom te bekijken. Mackevision (bekend van de 3D beelden van Game of Thrones) creëerde de 3D beelden en de front-end, Van Ons maakte de API waardoor de configurator en de shop met elkaar kunnen communiceren.

joolz website
joolz website 2
joolz website 3

Constante doorontwikkeling

Van Ons werkt op wekelijkse basis samen met Joolz aan de verschillende websites. Iedere week wordt er een sprint gemaakt en tussendoor wordt de backlog gevuld met nieuwe actiepunten voor de komende tijd. Door deze vaste structuur wordt de site elke keer geoptimaliseerd en verbeterd en ontstaat een intensieve samenwerking. De ideale aanpak voor e-commerce!

De site bevat ook verregaande integraties met social media zoals Instagram. Foto’s van Instagram worden ingeladen op de site, en de gebruiker kan na een klik op de foto de producten die te zien zijn op de foto in de winkelwagen doen. De site bevat ook een apart shopgedeelte voor accessoires.

joolz website 4
joolz website 5
joolz webiste 6

Dit hebben wij gedaan