Een complex platform met een Mollie, Paypal én Bitpay integratie

MN Trading is een investing, trading, en learning platform voor cryptocurrencies. Zowel design als techniek namen wij voor onze rekening.

Een unieke feature waar MN Trading behoefte aan had was de implementatie van meerdere betaal providers. Zowel Mollie, Paypal als Bitpay werden geïntegreerd in het platform. Dit stelt de gebruiker in staat om op allerlei manieren te kunnen betalen. En bovendien werkt dit uitstekend voor zowel one-off payments als subscribers.

Met deze diversiteit aan betaalopties bieden we klanten de vrijheid om te kiezen welke betaalmethode ze willen gebruiken. Sommige klanten geven de voorkeur aan PayPal vanwege de bekendheid en vertrouwdheid, terwijl anderen de voorkeur geven aan Bitpay voor cryptocurrencies of Mollie voor specifieke lokale betaalmethoden (zoals iDEAL). Door een breed scala aan betaalopties aan te bieden, vergroot je de kans dat gebruikers een betalingsoptie vinden die bij hen past. Zeker voor een partij zoals MN Trading die veel internationale klanten heeft, is dit eerder noodzaak dan nice-to-have. Technisch was dit een enorme uitdaging om te implementeren.

Beheer met diepgang middels Statamic

Voor MN Trading was het cruciaal dat content en gebruikersbeheer op een geavanceerde manier beheerd kon worden. Vanwege de aanwezigheid van verschillende typen subscribers, kan bepaalde content alleen aan bepaalde gebruikers worden getoond. Het beheer van deze content is met Statamic duidelijk en eenvoudig. Zo krijgt een Premium gebruiker bijvoorbeeld meer te zien dan een Basic gebruiker.

Buiten de standaard content types en instellingen, is ook gedacht aan het eenvoudig kunnen beheren van bijvoorbeeld vouchers voor cursussen. Een aantal aspecten waar hierbij rekening gehouden mee moest worden waren onder andere vervaldata, productvariaties en eventuele kortingen.

Niet alleen beheer, maar ook statistieken en data zijn direct inzichtelijk gemaakt voor de admins van MN Trading. Zo is er in de admin omgeving een dashboard gebouwd waarin onder andere het aantal abonnees, cursussen en omzet weergeeft. Ook statistieken op dieper niveau zijn direct zichtbaar, zoals het aantal Discord leden of nieuwe abonnementen.

Statamic kan goed omgaan met grote hoeveelheden content en zware verkeersbelastingen. Het is robuust en schaalbaar, waardoor het geschikt is voor websites met veel bezoekers en complexe inhoudsvereisten. Meer weten over hoe en waarom wij met Statamic werken? Check dan deze link.

Dit is MN Trading

MN Trading is een bedrijf dat gebruikers bij de hand neemt om de cryptomarkt beter te begrijpen en zelfs van te profiteren. “Trade, Learn and Earn.”

Een educatief platform voor cryptocurrency. Het platform is ontworpen om te helpen markten beter te begrijpen en tegelijkertijd het algehele rendement te verbeteren. MN Trading streeft ernaar om kennis en interesse te vergroten.

Het MN Trading team staat onder leiding van Michaël van der Poppe en bestaat uit gepassioneerde individuen met diverse achtergronden in financiën, technologie en blockchain. Met hun expertise streven ze ernaar hun gebruikers een duidelijke en veilige handelservaring te bieden.

Het logo van MN trading

Een unieke koppeling met Discord

Naast de standaard koppelingen zoals MailChimp, Analytics en Trustpilot kwam MN Trading met het verzoek voor een koppeling met Discord. Simpel gezegd moesten gebruikers gratis de Discord server kunnen joinen door middel van een link op de website.

Bij aanschaf van een premium abonnement kunnen gebruikers hun Discord ID invoeren. Dit ID wordt gebruikt om de gebruiker de ‘premium’ rol binnen de Discord server te geven. Wanneer een gebruiker geen Discord ID invult kan de gebruiker achteraf alsnog handmatig de ‘premium’ rol toebedeeld krijgen.

Wanneer het premium abonnement wordt stopgezet wordt in de Discord server de rol van de gebruiker aangepast naar de ‘new member’ rol. De gebruiker blijft op deze manier wel toegang houden tot de gratis omgeving binnen de Discord server.

<techtalk> Statamic

Statamic biedt krachtige ingebouwde caching-mogelijkheden, waardoor je site sneller laadt. Het heeft een uitgebreid systeem van uitbreidingen en add-ons, waardoor de functionaliteit van een website gemakkelijk aan te passen en uit te breiden zijn. Bovendien is Statamic een veilig platform met regelmatige updates en een actieve community voor ondersteuning. Statamic biedt dus een flexibele, prestatiegerichte en veilige oplossing voor het beheren van de inhoud van je website.

</techtalk>

Waarom wij Statamic als CMS kiezen

In een notendop is Statamic een uitstekend CMS om tal van redenen. Met zijn bestandsgestuurde aanpak biedt het verbeterde prestaties, eenvoudig versiebeheer en flexibiliteit voor maatwerk. Het intuïtieve gebruikersinterface en de gestroomlijnde contentbeheer maken het eenvoudig om inhoud te organiseren en te bewerken. Met de hiërarchische mappenstructuur en de blauwdrukken kan je inhoud gestructureerd beheren.

Daarnaast biedt Statamic ingebouwde caching, schaalbaarheid voor drukbezochte websites en robuuste beveiligingsmaatregelen. Statamic stelt ons in staat om moeiteloos uitzonderlijke digitale ervaringen te creëren, beheren en leveren. Zowel content als complexe modules hebben een plek in Statamic. In dit geval de perfecte combinatie voor MN Trading.

Ook een krachtig en schaalbaar CMS nodig?

Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen verder.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit hebben wij gedaan