De nieuwe website van Kraeft

Salesforce en Tigris integratie met Laravel

Eén van de absolute vereisten voor het nieuwe platform van Kraeft was de integratie met Salesforce, en dan specifiek met het recruitment platform Tigris.

Tigris is een Nederlands platform voor vacatures, recruitment, operations en verloning dat gebaseerd is op het Salesforce platform. Met Tigris kunnen teams nauwkeurigere voorspellingen doen en effectiever samenwerken, terwijl ze profiteren van de kracht van Salesforce voor het beheer van klantrelaties. Zo gebruikt Kraeft Tigris voor het ophalen van vacatures en sollicitaties.

Dan de integratie zelf. Om te beginnen kan Laravel worden geconfigureerd om verbinding te maken met de Salesforce API. Hiervoor kunnen pakketten zoals de ‘Salesforce PHP Toolkit’ of de ‘Laravel Salesforce’-bibliotheek worden gebruikt. Met behulp van deze pakketten kunnen we Salesforce-objecten zoals accounts, contacten en “kansen aanroepen” beheren vanuit Laravel-applicaties.

Daarna kan de integratie met Tigris worden aangepakt. Tigris biedt mogelijkheden voor integratie via de API zelf. Laravel kan worden gebruikt om verbinding te maken met de Tigris API en gegevens te synchroniseren tussen Tigris en andere systemen, waaronder Salesforce. Onze ontwikkelaars kunnen aangepaste Laravel-componenten bouwen om gegevens te halen of te sturen naar Tigris en de status van projecten, taken en samenwerking te beheren. Deze naadloze integratie is cruciaal voor Kraeft.

Door gebruik te maken van de API’s en mogelijkheden van Laravel, Salesforce en Tigris ontwikkelden wij een compleet geïntegreerde oplossing voor Kraeft.

Dit is Kraeft

Kraeft is een uitzendbureau in de logistiek, techniek en productie. Hun motto is bevlogen vakmensen aan werk helpen. Daar zetten ze niet één, niet twee maar vele stapjes meer voor.

Dat doen ze met veel succes want inmiddels hebben ze sinds 2020 al meer dan 200 medewerkers aan een vaste baan geholpen. De kracht van Kraeft is dat ze dit op een gedreven, persoonlijke en transparante manier doen. En daar hoort een hoort platform bij dat die waarden reflecteert.

Kraeft is een vacatureplatform voor vaklui in de bouw en logistiek. Ontwikkeld door Van Ons.

Op maat gemaakte, tijdbesparende content blokken

Zoals eigenlijk bij al onze projecten ontwikkelen wij op maat gemaakte content blokken. Beheer door de klant en gebruikersgemak staan hierbij vaak centraal. Omdat het een platform betreft voor recruitment, was het uitermate belangrijk om makkelijk en snel content toe te voegen, aan te passen of te verwijderen.

De content editor biedt veel vrijheid en flexibiliteit om content samen te stellen. Wij ontwerpen deze zodanig dat ze goed werken, makkelijk te beheren zijn en mooi binnen het design passen.

Zo hebben we er bij Kraeft voor gekozen om met templates te werken voor elk type content. Bijvoorbeeld voor vacatures, recruiters of losse landing pages maakten we op maat gemaakte templates. De website blijft hierdoor een herkenbare en uniforme uitstraling hebben. Door de uniformiteit en het strakke design komt een platform dan direct professioneel over.

Ook een modern recruitment platform nodig?

Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen verder.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit hebben wij gedaan