Simpele voorkant met een complexe achterkant

Regelthetwel.nl is een Laravel Nova platform voor bedrijven waarmee ze geautomatiseerde cadeaus naar hun werknemers kunnen sturen, zodat de HR afdeling dat niet meer hoeft te regelen. De cadeaus kan overal voor bedoeld zijn: verjaardagen, feestdagen jubileums, ze kunnen alles zelf instellen.

Laravel staat bekend om zijn schaalbaarheid en prestaties. Het biedt een robuuste architectuur en diverse optimalisatietechnieken, waardoor het geschikt is voor het bouwen van grootschalige applicaties. Met de verwachting dat Regelthetwel in de toekomst hard zal groeien is Laravel Nova de perfecte keuze. Hoewel WordPress geschikt is voor kleine tot middelgrote websites, kan het te maken krijgen met prestatieproblemen door uitgebreide aanpassingen of veel verkeer. Meer weten over waarom wij bij Van Ons met Laravel werken? Check dan onze uitgebreide pagina over Laravel.

Dit is RegeltHetWel

RegeltHetWel helpt werkgevers om luxe, gepersonaliseerde cadeaus en attenties voor hun werknemers te verzorgen. Hun ultieme doel is om ervoor te zorgen dat werknemers zich gewaardeerd voelen door hun werkgever, iets wat enorm belangrijk is in de huidige krappe arbeidsmarkt. Waardering zit hem vaak in de kleine dingen. Het vieren van een werkjubileum, een huwelijk of uitzonderlijke prestaties van een werknemer.

Een organisatie die dus werk uit handen neemt van HR managers door verzending en selectie van geschenken te automatiseren.

<tech talk> Laravel Nova

We gebruikten het PHP framework Laravel. In combinatie met het admin-dashboard Nova geeft Laravel ons de mogelijkheid om snel een platform te bouwen dat we op het gebied van features, performance en security goed kunnen finetunen. Daarnaast helpt het ons met het structureren van de code zodat het platform in de toekomst eenvoudig uitgebreid kan worden.

</techtalk>

Content geen prioriteit

Regelthetwel is geen platform waar veel content op wordt gezet. Het is een platform waar vooral veel instellingen, voorkeuren en planningen verwerkt dienen te worden. Bijvoorbeeld de selectie van een cadeaupakket per gebruiker. Of het goed laten verwerken van de verzending van geschenken in de backend.

Wanneer een jarige gebruiker bijvoorbeeld op een maandag een geschenk moet ontvangen, moet het systeem goed om kunnen gaan met verzending op weekenddagen ipv weekdagen. Wat voor geschenk het moet zijn en naar welk adres het verzonden moet worden. Een hoop ifs en buts die het systeem goed moet kunnen combineren.

Een platform waarbij zowel gebruiker als beheerder op een gemakkelijke manier informatie kunnen invoeren.

Regelthetwel is een Laravel Nova platform voor werknemersgeschenken

Een aantal platform highlights

  • Responsive (mobile friendly)
  • Hoge Google Page Speed score
  • Contentbeheer
  • Simpel design, met geavanceerde functies
  • Mijn Omgeving voor beheerders en gebruikers

Ook een geavanceerd platform nodig? Dan kan Laravel de oplossing zijn.

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit hebben wij gedaan