Manon Meijers kleedt al zo’n 15 jaar televisiepersoonlijkheden en artiesten. Dat deed ze als onderdeel van het programma ‘De Modepolitie’ en is ze ook als lifestyledeskundige te zien bij RTL Boulevard. Onlangs lanceerde ze haar boek “Kleed jezelf gelukkig” waarin ze uitlegt hoe je jezelf door kleding gelukkiger en zelfverzekerder kunt voelen. Nu komt daar een online leerplatform bij om mensen te helpen zich beter te voelen door kleding.

IJzersterke content voor én achter een betaalmuur

Het online platform is enkele maanden voor de boeklancering uitgerold. Om alvast het idee achter “Kleed je gelukkig” uit te leggen in geschreven content en om de doelgroep met de eerste lesstof in contact te laten komen.

De gratis artikelen aan de voorzijde gaan in op alles dat te maken heeft met mode en het effect daarvan op je gevoel. Bezoekers komen zo in aanraking met het platform en met Manon, waarna ze kunnen besluiten losse lesmodules aan te schaffen.

Lesmodules

In de modules worden deelnemers via voorbeelden, video’s en vragen aan de hand genomen om tot hun eigen ‘stijlprofiel’ te komen. Met iedere vraag scoort de gebruiker een bepaald aantal punten op de verschillende stijl-archetypes die zijn opgesteld. Hierdoor bouwt zich een totaalscore per stijl-archetype op waardoor het mogelijk is nieuwe modules vrij te spelen die dieper in gaan op dat wat voor de deelnemer relevant is.

De redactie kan zelf op eenvoudige wijze lessen aanmaken en vullen met foto’s, video’s, tips en multiple choice vragen. De ‘uitslagen’ worden met de deelnemer gedeeld en worden indien gewenst opgevolgd met verdiepende en motiverende nieuwsbrieven.

Dit hebben wij gedaan