Vanaf 1 maart 2012 biedt Van Ons haar bekende intieme workshops aan groepen tot acht deelnemers aan. WordPress is software waarmee ondernemers snel en gebruiksvriendelijk kunnen publiceren op internet. Trainingen in het gebruik van de tool zijn overal te vinden. Het is de jarenlange ervaring van Van Ons met zowel de software als het gebruik daarvan in grote projecten voor klanten als Expreszo en Coffee Company die de WordPress Workshops van Van Ons zo nuttig maken.

Het aanbod van de WordPress Academy is daarop toegespitst: praktische Workshops voor Ondernemers, Ontwikkelaars & Bureaus over hoe WordPress te gebruiken in de praktijk. Trainingen variëren van een WordPress Basisworkshop tot WordPress Theme Development en WordPress Projectmanagement; álle aspecten om succesvolle projecten te realiseren en het eindresultaat schaalbaar te maken.

De open workshop WordPress Basistraining wordt maandelijks gegeven (o.a. in Amsterdam). De eerste open workshop vindt plaats op woensdag 14 maart 2012 en deelname kost € 397 (excl. BTW).

Ter voorbereiding op een WordPress Workshop ontvangt u instructies over hoe u het beste voor te bereiden; in alle WordPress Workshops van Van Ons staat het rendement centraal.