Van Ons is ook in 2018 in aanmerking gekomen voor een FD Gazellen Award. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vorig jaar mochten wij de award ook al in ontvangst nemen. De criteria waren dit jaar iets anders dan vorig jaar. Naast een minimale omzetgroei van 20% over drie jaar wordt nu ook gekeken naar groei in aantal FTE en groei in winst.

Trots

We zijn natuurlijk zo trots als een pauw (/gazelle) dat wij ons weer bij deze categorie bedrijven in Nederland mogen scharen. Sinds 2006 zet ons team zich in om de best denkbare technische oplossing te bieden voor onze klanten. Maar dan wel een oplossing die makkelijk is in het beheer en waar iedereen mee overweg kan. Door een groot deel van de websites die we maken op te leveren in WordPress lukt dat ook.

Verdere groei

Sinds de start van ons bureau is er ontzettend veel veranderd in de online wereld. Maar ook de behoeften van onze klanten verschoven langzaamaan. Waar het in de begindagen enkel nodig was om een website werkend op te leveren, wordt vandaag de dag van ons verwacht dat we meedenken over strategie, design of het optimaliseren van conversie. Logisch. We proberen in die behoeften te voorzien door blogs te schrijven, vlogs op te nemen, workshops te organiseren, boeken en whitepapers uit te geven maar ook door het uitbreiden van ons palet aan diensten.

Wij geloven niet in full-service

Wij geloven niet dat je als bureau alles kan. Alleen een specialist kan de beste kwaliteit leveren in een bepaald vakgebied. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd van bevriende bureaus en partners. Voor ieder project weten we daarom de juiste schakel te vinden om de benodigde kennis en kunde in huis te halen. Op die manier maximaliseren we de impact en het resultaat van ieder project.

Waar we overigens wel in geloven is gemak. Een aanspreekpunt voor de klant, een aanspreekpunt die de grote lijnen uitzet en een aanspreekpunt die alles regelt. Dat is de weg die wij als Van Ons hebben ingeslagen. Met als doel: het web een beetje beter maken. Voor onze klanten en de klanten van onze klanten.

Op naar weer een jaar groei!