Het Internet of Things heeft grote impact op hoe we straks leven in ons huis en in de stad. Maar hoe ontwerp je deze toekomst? Bezoek ThingsCon en laat je inspireren door de beste ontwerpers en denkers over de nieuwe verbonden wereld en producten. Vanuit haar rol als Beacon Meetup organisator is Van Ons mediapartner van ThingsCon 2015.

ThingsCon is een conferentie over de toekomst van de hardware industrie, met een speciale focus op de Internet of Things en het design van nieuwe producten en diensten die software en hardware combineren.

“iBeacons zijn een belangrijke component van het Internet of Things. Daarom zijn we blij dat via Van Ons het iBeacon netwerk van Nederland is betrokken bij ThingsCon. We hopen dat we veel iBeacon specialisten mogen verwelkomen op 4 december en dat we het met hen kunnen hebben over de vraag hoe je de toekomst kunt ontwerpen met Internet of Things” – Marlies Hakvoort, iMMovator

ThingsCon vindt dit jaar plaats op 4 december in het Volkshotel in Amsterdam.

Thingscon

Ontwerp de toekomst met Internet of Things

Avontuurlijke Designers, whizzkids en IoT pioniers van over de hele wereld komen bij elkaar voor een serie hands-on workshops, intieme sessies en een internationale line-up van gerenommeerde sprekers.

Op ThingsCon 2015 presenteren onder andere:

  • Airbnb_Logo_Bélo.svgClaire Rowland, schrijfster van het O’Reilly book ‘Designing Connected Products’
  • Matt Cottam, CEO van Tellart, bekend van spraakmakende projecten als Chrome Web Lab in het Science Museum van Londen
  • Martijn Thé, software engineer bij Pebble en betrokken bij de design keuzes van deze smart watch
  • Vadik Marmeladov, bedenker en ontwerper van beroemde Lapka sensor-kit, nu bij AirBnB.
  • Nadya Peek, Nederlands trots bij het MIT Bits and Atoms lab in Boston.

Naast een programma vol cutting-edge presentaties staat ThingsCon ook nadrukkelijk in het teken van verdieping en uitwisseling in gefocuste sessies. Zo worden er diverse, hands-on workshops en inspirerende masterclasses georganiseerd.

Bezoek ThingsCon met 50% korting op toegangskaarten

Mis ThingsCon niet als je bezig bent met het experimenteren rondom het Internet of Things. Laat je inspireren, ga zelf aan de slag en ontmoet mede IoT enthousiastelingen.

Als partner van ThingsCon bieden wij onze relaties een korting op toegangskaarten voor ThingsCon. Meld je aan en gebruik de code BEACONtcams voor 50% korting.

Zien we je daar? Registreren voor ThingsCon doe je hier!