e2366bf0-8b27-4d9d-b4b5-7ce12b3350b9Amsterdam, 4 november 2014 – zijn jouw online activiteiten losse eilandjes? Komen al jouw leads niet netjes op één plek binnen, en vul jij aanvragen, offerte of facturen handmatig in in jouw administratie? Vaak is dat niet nodig. Met trots presenteert Van Ons haar WordPress & Exact Online Apps: die besparen jou kosten en tijd!

WordPress is dé marketingsoftware voor ondernemers. Ondernemers gebruiken voor administratie Exact Online. Integreer je Exact Online en WordPress, dan heb je een gebruiksvriendelijke lead- en e-commerce oplossing waarmee jij online eindeloos kan doorgroeien.

WordPress specialist Van Ons heeft in samenwerking met Exact Online een drietal koppelingen gemaakt om webshops, campagne-websites en corporate websites te koppelen aan CRM en administratie-pakket Exact Online.

Enkele voorbeelden van toepassingen:

  • Facturen in Exact Online als Verkoopfacturen
  • Offertes in jouw Exact Online als Verkoopkansen
  • Contactgegevens in Exact Online als Klanten
  • Contactaanvragen in Exact Online als Leads
  • Supportaanvragen in Exact Online als tickets bij Activiteiten

Bekijk de Van Ons WordPress Exact Online Apps in de App Store:

Hoeveel handwerk wil jij besparen? Ontdek de WordPress Exact Online Apps van Van Ons in de Exact Online App Store en ontdek hoe slim koppelen jou kosten en tijd bespaart en schaalbaar maakt!

Edit: Van Ons is vandaag aanwezig bij Exact Live. Ben jij er ook? Stuur een sms of tweet (@delans of @VanOnsNL), dan vinden we elkaar vast!