Amsterdam, 27 augustus – Na maanden voorbereiding en met grote trots lanceert Van Ons vandaag een nieuwe App op het Exact Online App Store en haar eerste app op het SEOshop Platform.

seoshop-logoMet SEOshop kan je gemakkelijk online je eigen webshop starten. Je hoeft dus niets te installeren en bent niet afhankelijk van programmeurs. Ze bieden een uitgebreide en complete oplossing waardoor bedrijven zoals Philips, Van Gogh Museum, dance4life, maar ook ‘buurman’ Slagerij de Leeuw voor ze gekozen heeft.

De koppeling maakt het mogelijk de webshop te koppelen aan Exact Online, business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en CRM in 1 bieden zij een stevig fundament voor ruim 200.000 bedrijven.

Open jouw SEOshop webshop vanuit Exact Online

De App is de compleetste oplossing om jouw SEOshop te koppelen aan Exact Online en andersom. Daarnaast is het mogelijk om een SEOshop te openen vanuit jouw ingevulde Exact Online pakket. Demo’s hiervan worden gegeven tijden ExactLive (red: gratis event op 14 oktober a.s.)!

Koppelingen van Van Ons op het ConnectPush platform

Van Ons ontwikkelde de afgelopen 8 jaar tientallen verschillende koppelingen. De koppelingen die interessant zijn voor meer dan 1.000 serieuze ondernemers professionaliseren en publiceren we voor de markt op het ConnectPush platform en in relevante App Stores.

Probeer de SEOshop Exact Online App nu 14 dagen!