ecabo-erkend-leerbedrijfSinds deze week is Van Ons een ECABO erkend leerbedrijf! Dat wil zeggen dat wij in staat worden geacht MBO-leerlingen te begeleiden tijdens een (werk)stage. Zo kunnen we goed een Applicatieontwikkelaar gebruiken! Neem voor meer informatie contact op met bas@van-ons.nl

We werken al langer met HBO studenten, afkomstig van opleidingen zoals Communication & Multimedia Design en Informatica. Wij vinden het leuk om jonge, nieuwe invloeden in het bedrijf te hebben en jij krijgt ongekend veel vrijheid en invloed op het dagelijkse werk. Leer een nieuwe programmeertaal of stimuleer het gebruik van een framework, alles is bespreekbaar. Zo kun je ook vooraf of gaandeweg aangeven waar je, je op wilt focussen of waar je juist meer over wilt leren.

Waarom stage lopen bij Van Ons?

Aan het eind van iedere stage ben je veel hands-on ervaringen rijker, heb je voor een aantal mooie merken gewerkt en weet je beter wat je sterke- en zwakke punten zijn. Omdat we met een hecht team werken en je goed leren kennen tijdens de stage is de kans op een vervolg dienstverband na die stage of je studie vaak mogelijk.