Prachtige tassen met een goed verhaal. Het stoere tassenmerk O My Bag is één van de grote WordPress WooCommerce gebruikers in Nederland. Van Ons koppelde de WordPress webshop aan Exact Online!

O My Bag timmert hard aan de weg met haar fairtrade tassen. Met duurzame tassen – ontworpen in Amsterdam en gemaakt in India – verandert O My Bag mensenlevens over de hele wereld. Het label is niet alleen in Nederland, maar inmiddels ook in 16 andere landen te vinden.

“Het idee dat ik met mijn label een zichtbaar verschil voor mensenlevens in India kan betekenen, doordat ik echt direct werkgelegenheid creëert en fairtrade bezig ben, vind ik echt fantastisch.” – Paulien

Om de tienduizenden orders met een minimale hoeveelheid handwerk in Exact Online te krijgen maakt O My Bag gebruik van de WooCommerce Exact Online koppeling van ConnectPush.

“100% automatiseren is een utopie. Met tienduizenden orders per jaar is de 80% die je wel automatiseert een impactvolle stap vooruit. Dit geeft snel groeiende organisaties zoals O My Bag de mogelijkheid meer tijd te stoppen in groei in plaats van administratief handwerk!” – Bas van der Lans

De WooCommerce Exact Online koppeling van Van Ons bespaart O My Bag uren aan handwerk per dag. Van Ons is trots op ConnectPush klant O My Bag!