Automatisch incasso en abonnementen verkopen via je WordPress WooCommerce. Zonder gezeik. Een droom van veel ondernemers. Met de Module die Payment Service Provider Mollie en Van Ons ontwikkelen is dit binnenkort in een handomdraai voor elkaar.

“Mollie heeft voor Van Ons gekozen als ontwikkelpartner vanwege het bewezen trackrecord in WordPress-ontwikkeling, reputatie in de WordPress-community en ruime ervaring in koppelwerk. De plugin die we ontwikkelen zal naadloos aansluiten op WooCommerce Subscriptions en maakt het mogelijk om in een handomdraai recurring payments via Automatisch Incasso en Credit Card te ontvangen.” – Jelle Kaat, Product Manager Mollie

Van Ons is trots op de samenwerking met Mollie en kijkt uit naar de lancering die in aanloop naar WordCamp Nederland 2016 zal plaatsvinden.

Alles over Mollie Recurring payments vind je op deze pagina. Lancering van de module zal medio oktober zijn.

Interesse in de module en wil je op de hoogte blijven van lancering? Houdt onze site en @MollieNL in de gaten op Twitter of stuur ons een mailtje!

In de aanloop naar lancering wordt een WooCommerce Meetup georganiseerd in september. Meld je alvast gratis aan bij de WooCommerce Meetup group om op de hoogte te blijven over de meetup.

Heb je support nodig bij de plugin of wil je weten wanneer de plugin gelanceerd wordt?

Neem dan contact op met de support afdeling van Mollie, zij kunnen al je vragen beantwoorden over de plugin.