Een netwerkborrel kan behoorlijk overweldigend zijn. Er lopen zoveel mensen rond en je hebt maar een beperkte hoeveel tijd om met mensen te praten. Wat als je kunt zien wie er voor jou interessant is en wie niet, voordat je aan een ellenlang en doelloos gesprek vastzit?

Netwerkborrels zijn voor de meeste ondernemers een vast onderdeel van het takenpakket. Je kunt nou eenmaal niet de wereld alleen veroveren en projecten worden alleen maar beter door er met andere mensen over te praten.  Juist door iemand met een andere expertise te spreken wordt het mogelijk om inzichten te krijgen vanuit een ander perspectief en vakgebied.

Er lopen alleen zoveel mensen rond en het is onmogelijk om alleen aan de kleding te zien of iemand verstand heeft van een onderwerp waar jij op dat moment graag meer over wilt weten.

Met de LiNK app is het mogelijk om te zien waar mensen met bepaalde LinkedIn eigenschappen staan en wie er zich op dat moment in je directe omgeving  bevinden. Dat scheelt een hoop tijd, maakt het makkelijker om te connecten (in het echt en op LinkedIn) en maakt gesprekken vaker nuttig! Je vindt namelijk niet alleen sneller de mensen die voor jou interessant zijn, je wordt ook nog eens sneller gevonden door mensen die jou interessant vinden.

GPS zou natuurlijk nooit goed werken als je binnen staat. Daarom maakt deze app gebruik van iBeacons om te bepalen waar personen zich in de ruimte bevinden. Door met iBeacons te werken is het mogelijk om tot een halve meter precies in kaart te brengen waar wie staat. Verder maakt de applicatie gebruik van je LinkedIn account waardoor je enkel de applicatie toegang hoeft te geven tot je profiel.

Van Ons en iBeacons

Bij Van Ons zijn we ook constant bezig met nieuwe technologieën en zo ook de iBeacon-technologie. In samenwerking met Beeld en Geluid hebben wij dit jaar een iBeacon case gemaakt voor tijdens de wachtrij van het Top 2000 café. Lees hier meer over deze case.

Interesse in een iBeacon-toepassing? Neem dan contact met ons op!