14, 15 en 16 oktober is het weer zover: WordCamp Nederland wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Sprekers, developers, enthousiastelingen en andere fans uit alle hoeken en gaten van het WordPress veld komen bij elkaar om de nieuwste trends en ontwikkelingen te bespreken. Jeffrey Visser (Manager Operations) en Robert van Eekhout (Co-Founder) zullen allebei een presentatie geven over twee interessante cases waar Van Ons al langere tijd bij betrokken is.

Salesforce en WordPress

Jeffrey zal het publiek alles vertellen over het koppelen van WordPress aan Salesforce. Salesforce is de nummer 1 CRM oplossing van de wereld en Van Ons heeft voor tal van klanten koppelingen gebouwd tussen SalesForce en WordPress. Jeffrey gaat in zijn presentatie dieper in op dingen waar je op moet letten bij het koppelen van een CRM systeem aan WordPress en ook de meest voorkomende valkuilen zullen aan het licht komen.

Joolz en Van Ons

Al 2,5 jaar zijn Van Ons en Joolz een hele succesvolle combinatie. Joolz is een grote speler in de markt van kinderwagens en bijbehorende accessoires. Van Ons heeft de WooCommerce webshop van Joolz de afgelopen tijd van een nieuw design en talloze interessante features voorzien. Mede dankzij deze ontwikkelingen is de webshop van Joolz een steeds belangrijker afzetkanaal geworden. Robert laat zien wat er allemaal in de webshop is gebouwd en deelt de belangrijkste take-aways voor iedereen die een succesvolle webshop wil starten.

Bestel hier je kaarten voor WordCamp Nederland 2016 en check het programma!