Na maandenlang schrijven, herschrijven en fine-tunen is het zover: in een afgeladen RAI (2.000 aanwezigen) overhandigen schrijvers Robert van Eekhout en Bas van der Lans het eerste exemplaar van het Handboek voor Digitale Slagkracht aan internet-cowboy Ronnie Overgoor *. Over hun missie zijn Van der Lans en Van Eekhout duidelijk: “In 2025 zijn er alleen nog effectieve websites en digitale marketing in Nederland”.

Zie ook: alles over ‘t Handboek voor Digitale Slagkracht.

“Aanleiding voor het schrijven is de behoefte in het MKB aan onafhankelijk advies over hoe digitaal slim toe te passen.” zegt van der Lans bij BNR. Op basis van 11 jaar ervaring schreven Robert en Bas een praktisch handboek voor de Nederlandse ondernemer. “Vaak wordt een website ingezet als digitaal visitekaartje. Zonde!” zegt Van Eekhout “Dan sluit je namelijk je ogen voor de kansen van het digitale tijdperk; digitaal wél strategisch inzetten voor marketing en sales.”

Naast BNR Nieuwsradio hebben onder andere De Telegraaf, Het Parool en de Week van de Ondernemer uitgebreid aandacht besteed aan het boek.

Het Handboek voor Digitale Slagkracht is verkrijgbaar bij alle online boekhandels – van bol.com tot Managementboek, van Bruna tot AdfoShop. Daarnaast is het boek te koop en in te zien bij Scheltema op het Rokin te Amsterdam.

Overal verkrijgbaar!

Wacht niet langer en bestel ‘m nu:

  • Bestellen – kan o.a. op Managementboek.nl, bol.com en bij alle andere online boekhandels. Het liefst bij één van van deze twee; bij elke aankoop komen we iets hoger in de charts :-).
  • Fysiek kopen en doorbladeren – kan bij Scheltema op het Rokin te Amsterdam!
  • Reviews – super-waardevol voor ons én voor de toekomstige lezers van het boek. We ontvangen ze graag op Bol.com én Managementboek (een leuke review achterlaten bij beiden helpt ons enorm)
  • Relatiegeschenk – het boek als relatiegeschenk geven? Leuk (en relevant in veel gevallen)! Heb je er 10 of meer nodig?, reageer dan even op deze mail!
  • Workshops – naar aanleiding van het boek geven we in-company de workshop Digitale Slagkracht. Contact ons voor de mogelijkheden!

Wil je jouw exemplaar gesigneerd hebben? Kom langs op Van Ons HQ!

Dankjewél!

Ook via deze weg bedanken we graag de tientallen mensen die hebben meegeholpen aan het boek: Jerry Helmers, Floris Venneman, Gert Scheffer, Annelieke Hoenderkamp, Seph Fontane Pennock, team Van Ons, Bob Bronshoff, Marja Zuidgeest, Mitchel van Duuren, Joost de Valk, Joost Harmsma, Wendy Hendriksen, Paul Scholte, Rogier Gigengack, Kees-Jan Diepstraten, Akke Pennin, Leon Winkes, team Van Ons en vele anderen.

Dank jullie wel en … als je ‘m aan het lezen bent, gaat lezen of gaat uitdelen: ENJOY het Handboek voor Digitale Slagkracht!

Robert van Eekhout en Bas van der Lans

V.l.n.r. Ronnie Overgoor, Robert van Eekhout & Bas van der Lans

* Ronnie Overgoor is grondlegger van één van Nederlands eerste internetbureaus en daarmee een inspirator voor de schrijvers. Zijn inspirerende boek ‘Internet cowboy’ was ondernemersboek van het jaar en vind je hier. Daarnaast is hij oprichter van videoplatform voor ondernemers 7Ditches.tv