Recent mochten we voor onze klant Welcome Back een nieuwe functie uitrollen: een foto upload mét WhatsApp melding!

Welcome Back beheert een portfolio aan locaties en neemt het verhuren daarvan uit handen van de eigenaren. Zodoende is Welcome Back verantwoordelijk voor schoonmaakwerk en ontvangst van de nieuwe, tijdelijke bewoners. Via de unieke tool die wij maakten kunnen de schoonmakers aangeven op welke locatie ze aan het werk zijn en een aantal foto’s uploaden. Die kunnen via e-mail worden verzonden of met één druk op de knop ‘Share via WhatsApp’ gaan de foto’s naar het 06 nummer van de eigenaar. Als WhatsApp bericht dus!

Eerder maakten we het al mogelijk voor de eigenaren om specifieke wensen door te geven aan het servicepersoneel via een afgesloten reactie-gedeelte.

Er is in dit voorbeeld één foto ge-upload (bij het prullenbakje) die via e-mail of de WhatsApp knop verzonden kan worden. Vanzelfsprekend is de tool responsive zodat het uitstekend werkt op een mobiel apparaat. Met oudere mobieltjes is rekening gehouden door alles net even wat kleiner te houden.

WhatsApp upload

Kun jij een situatie bedenken waarin een vergelijkbare WhatsApp functie nuttig is? We maken ‘m en denken er graag over mee!