Delft, 24 april 2015 – Op 23 april vond op het hoofdkantoor van Exact Online het tweede Exact Online Connect event plaats. Onderdeel van dit event is de uitreiking van de eerste Exact Online App Awards. Sinds juli 2014 zijn een diverse apps ontwikkeld door Van Ons beschikbaar in het Exact Online App Center. De WordPress WooCommerce App door Van Ons is genomineerd als één van de beste nieuwe Apps in het App Center. 

WooCommerce Exact Online Connect NominatieVisie van Van Ons is dat betrouwbare verbindingen tussen shops, sites, CRM’s en administraties voor elke serieuze ondernemer toegankelijk moeten zijn.

“Ambitie is de komende maanden meer en meer Apps te ontwikkelen die dit mogelijk maken – onder andere voor WordPress, SEOshop, Shopify, Exact Online, AFAS & Salesforce – zodat elke webbouwer, shopbouwer en ERP-specialist de bouwstenen heeft betrouwbaar en betaalbaar te koppelen. Dit zullen we doen onder het label ConnectPush.” – Bas van der Lans, CTO Van Ons B.V.

Van Ons’ aanbod Apps in Exact Online’s App Store zijn een robuuste basis en een goede stap in de uitrol van vise en ambitie!

Met de uitreiking wil Exact zowel gevestigde apps belonen die hun toegevoegde waarde in het Exact Online App Center al hebben bewezen, als recent toegevoegde apps die in korte tijd al veel impact hebben. In het App Center is een overzicht te vinden van alle apps die gekoppeld kunnen worden aan Exact Online. Voor de award Best App belandden behalve winnaar Visionplanner Cloud ook de Dealer4Dealer Magento app en Payt in de top-3. In de categorie Rookie App bleef Convect Beheer uiteindelijk WordPress WooCommerce en Teamleader voor.

WooCommerce Exact Online Connect NominatieDe nominatie voor Rookie App 2014 – weggelegd voor slechts drie van de 112 Nederlandse apps – is een mooie waardering én extra stimulans om de doelen te bereiken!

De award voor best Rookie App is gegaan naar de App van Convect Beheer. Van Ons feliciteert Lennart van Ommen en zijn team met deze prijs!

Interessante links: