exactAmsterdam, 24 november 2014 – Exact Online lanceert vandaag haar Duitse App Center. Met de uitrol van het App Center naar Duitsland, komen de WordPress & Shopify Apps beschikbaar voor een miljoenenpubliek. Van Ons feliciteert Exact Online met deze stap én is er trots op met drie Apps in het Duits vertegenwoordigd te zijn bij deze uitrol!

Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast hebben we geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

Van Ons maakt rijke weboplossingen die zo eenvoudige zijn als een koe. De producten zelf én de implementatie daarvan.

Sinds twee jaar realiseert Van Ons integraties met de pakketten van Exact Online. Eerder in 2014 lanceerde Exact Online haar App Center.

Van Ons was hiermee de eerste WordPress en Exact Online App in het App Center.
Met de koppelingen kunnen Aanvragen, Klanten, Producten en Bestellingen heen en weer geschoten worden tussen webshops, websites en Exact Online Administraties.

Sinds vandaag zijn alle Van Ons Apps voor Exact Online beschikbaar in Duitsland:

Exact Online aan jouw Nederlandse WordPress of Shopify website koppelen? Bekijk de Shopify & WordPress-apps ook in het Nederlandse App Center en installeer de koppelingen met enkele muisklikken.