Pal in het centrum van Antwerpen vindt op zaterdag 4 en zondag 5 juni de eerste WordCamp Antwerp plaats. Het even bestaat uit een 20-tal presentaties zien van nationale en internationale sprekers, verdeeld over 2 tracks gaande over verschillende onderwerpen zoals webdesign, development, online marketing en ondernemerschap. Namens Van Ons presenteert Bas van der Lans er over groei door slimme koppelingen binnen WordPress.

WordPress, just another interface

In twee cases neemt Bas je mee langs de mogelijkheden van WordPress als interface op CRM of ERP systemen, zoals Salesforce en Exact Online. Enerzijds kan je informatie doorzetten vanuit de site. Anderzijds kan je jouw site of sites juist voeden vanuit Exact Online en Salesforce.

Bas van der Lans Presentatie Virtual RealityWordPress – het gebruiksvriendelijke CMS waarmee je snel de markt op kan – is zo de missende schakel tussen bedrijfsprocessen en achterban (dealers, klanten en leads).

Bio – Bas van der Lans

Bas van der Lans is technisch eindverantwoordelijk bij Van Ons. Met een team van 15 maken ze ‘rijke weboplossingen zo duidelijk als een koe’. Praktisch betekent dat momenteel: specialist in WordPress websites voor televisie en maker van complexe koppelingen.

WordPress, Just Another Interface

Van Ons at WordCamp Antwerp: WordPress, Just Another Interface from Bas van der Lans

WordCamp Antwerp Koppelingen WordPress