Learning Management System: een online video platform voor digitaal leren

Met een Learning Management System (LMS) breng je kennis over van jou naar jouw doelgroep. Door online video’s en tekst te bundelen in modules breng je collega’s, klanten, vrijwilligers en andere stakeholders volledig up to speed over allerlei onderwerpen.

Met een online leerplatform motiveer je jouw doelgroep tot het opdoen van nieuwe kennis waarbij je de schaalvoordelen van het digitale tijdperk ten volle benut. De lessstof neem je één keer op en met de juiste inzet van techniek zorg je ervoor dat je die tot in lengte van dagen kunt inzetten.

Een LMS maakt e-learning en online trainingen mogelijk

Een LMS is een platform waar gebruikers een account aan kunnen maken en zodoende toegang krijgen tot diverse leermodules. In die leermodules staan video’s, PDF’s of andere contentdragers die de gebruikers tot zich kunnen nemen. De voortgang van de gebruiker wordt realtime bijgehouden. Een LMS systeem kan ook examenmodules bevatten zodat ieders niveau getoetst kan worden. Bij het slagen worden digitale certificaten aangemaakt en naar de gebruiker opgestuurd.

Met een maatwerk LMS kun je alle kanten op. Je kunt lesstof gratis of betaald aanbieden, of een combinatie daarvan. De lessen, modules en examens zijn in ieder denkbare vorm makkelijk te beheren. Zo kun je lessen eenvoudig uitbreiden of aanpassen. Een maatwerk LMS is ook snel en betrouwbaar. Zonder problemen kunnen duizenden gebruikers tegelijk deelnemen aan lessen.

Met een platform voor digitaal leren breng je klanten, collega's, vrijwilligers en andere betrokkenen snel up to speed over de topics die voor jouw organisatie belangrijk zijn!

Wat zijn de voordelen van een maatwerk LMS?

Wanneer je aan de slag wilt met een online video platform, dan kun je dat op vele manieren aanvliegen. Wij en onze klanten zijn er echter van overtuigd dat een maatwerk LMS altijd de beste keuze is. Waarom?

  • – Je krijgt precies wat je wilt. We maken jouw videoplatform helemaal zoals jij dat wilt hebben. Pixelperfect conform jouw design en met precies alle functionaliteiten die je nodig hebt.
  • – Schaalbaar. We zorgen ervoor dat jouw LMS het altijd doet, ook bij grotere aantallen bezoekers en deelnemers.
  • – Persoonlijke begeleiding en support. Jouw team dat aan de slag gaat met het beheren van de lesmodules wordt persoonlijk bijgestaan met tekst en uitleg over de werking van de back-end. Bij vragen of problemen staan onze supportlijnen 24 uur per dag open.

Een e-learning platform over mode, fashion en persoonlijke styling

Manon Meijers is al jaren bekend als de ‘stylist van de BN’ers’. Ze is onder andere bekend van het televisieprogramma ‘De Modepolitie’ en ze schuift regelmatig aan bij de desk van RTL Boulevard. Alle kennis die ze heeft over styling, fashion en mode heeft ze samengebracht in verschillende e-learning modules die te vinden zijn op haar site The Style Shrink. Het e-learning platform is gelanceerd vlak voordat haar boek uitkwam, waarin ze meer vertelt over de invloed van kleding op hoe je je voelt. In het boek legt ze ook uit wat je kunt doen om je beter te voelen door middel van kleding. De video’s en andere content in de modules geven de abonnee een deep dive in de theorieën waar ze ook over spreekt in haar boek.

Digital leren in de zorg: het Leerplein voor vrijwilligers en mantelzorgers

Zorgcentra Meerlanden heeft meerdere vestigingen in de Haarlemmermeer. Om vrijwilligers en mantelzorgers toegang te geven tot allerlei relevante en handige informatie is in 2017 het Leerplein opgezet. Vele modules zijn hier toegankelijk gemaakt over alles wat te maken heeft met ouderenzorg. Afhankelijk van de rol van de gebruiker (professional, mantelzorger, vrijwilliger) kan de gebruiker zich aanmelden voor verschillende modules. Ter ondersteuning van de HR afdeling kunnen deelnemers ook certificaten halen die automatisch aan hun personeelsdossier worden toegevoegd.

Van Ons bouwt al jaren aan online video en e-learning platforms op maat

In de loop der jaren hebben wij vele e-learning platforms en Learning Management Systems opgezet voor uiteenlopende partijen met vele verschillende doelgroepen. Maar allen met één doel: betrouwbaar en effectief kennis en informatie overdragen.

Ook aan de slag met digitaal leren? Neem contact met ons op en we gaan graag met je om tafel!

Neem vandaag nog contact met ons op!

We komen graag met je in contact om te sparren over hoe we jouw LMS of online video platform kunnen opzetten. Laat hieronder je gegevens achter en we bellen of mailen je terug.

Offerte wizard